FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrspa

24-09-2016

4 reacties


De overwinning op FC Twente voor de beker geeft de Utrechtse burger weer moed voor het duel van zondag tegen Sparta Rotterdam. Na een aantal jaren komen de rood-witten van het Kasteel weer naar de Galgenwaard. Als kampioen van de Jupiler League kent de ploeg van coach Alex Pastoor een goede start. Met 10 punten uit 6 duels staat Sparta op een zeer verdienstelijke zevende plek. Aan de mannen van Ten Hag de taak om het verschil van 7 punten met drie punten te verkleinen.

Als de ploeg de lijn van afgelopen donderdag kan doortrekken, moet de eerste overwinning van het seizoen in de competitie zeker tot de mogelijkheden behoren. Met de teruggekeerde Barazite in de basis is er meer voetbal in de ploeg. Robbin Ruiter toonde donderdag eindelijk weer eens zijn echte kwaliteiten. Hoewel de keeper wel een paar keer slordig oogde, was hij op beslissende momenten van grote klasse.

De vraag is of Ayoub weer mag starten. De middenvelder grossierde in balverlies en dat leidde soms tot gevaarlijke situaties. Zijn mogelijke vervanger, Andreas Ludwig, etaleert ook nog niet echt de vorm die zijn spel van vorig seizoen benadert. Dus zou Ayoub zondag nog een kans kunnen krijgen om te laten zien van grote waarde te kunnen zijn voor zijn team. Met twee goals voor Zivkovic en één voor Haller lijkt het erop dat de spitsen ook weer met scherp gaan schieten.

Ten Hag was deze week in de krant kritisch op het FC Utrecht publiek. Eerlijk gezegd heeft de trainer daar wel een punt en gaf hij ook eerlijk toe dat het op het veld ook niet getoond werd, maar het zou mooi zijn als er morgen weer eens een ouderwetse twaalfde man is die ervoor zorgt dat FC Utrecht op moeilijke momenten er doorheen gesleept wordt, zodat het ook op het veld weer de goede kant op gaat. Dat alles moet morgen gebeuren onder leiding van scheidsrechter Blom. De wedstrijd begint om 14.30 uur in de Galgenwaard. Volgende week gaat FC Utrecht op bezoek bij Ajax in Amsterdam.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Troupée – Leeuwin – Janssen – Conboy

Amrabat – Strieder – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing