FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrrod

10-09-2017

0 reacties


Vandaag speelt FC Utrecht tegen Roda JC. De vraag is daarbij hoe de formatie van Erik ten Hag de twee nederlagen voor de interlandperiode heeft verwerkt. Zeker de laatste, tegen FC Groningen, was zeer onnodig en onverdiend. Maar als de tegenstander een keer meer scoort....

De transferperiode is inmiddels voorbij, en de afgelopen dagen is er in meerdere media aandacht geweest voor de uitgebreide keuzemogelijkheden die Erik ten Hag heeft. Alle posities zijn dubbel bezet, en kwalitatief doen de verschillende spelers per positie nauwelijks voor elkaar onder. Het is alleen zaak daar een goed team van te maken. Speciaal zal daarbij aandacht zijn voor de aanval. Met Cyriel Dessers heeft FC Utrecht een goaltjesdief, Gyrano Kerk maakt veel progressie maar is niet bijzonder effectief, en Jean-Christophe Bahebeck maakte tijdens zijn eredivisiedebuut in Groningen indruk en een goal. Naar verwachting staan er vandaag twee van deze drie in de basis. Maar wie?

Ook het centrum van de defensie kan wel eens een definitieve wisseling ondergaan. Ramon Leeuwin kon naar sc Heerenveen, maar wilde dat naar verluidt zelf niet. Leeuwin lijkt daarmee niet onmisbaar, en met Dario Dumic is er een directe vervanger voor hem in huis. De keuze voor de Bosniër lijkt daarmee voor de hand liggend.

Op het middenveld zijn de keuzemogelijkheden ook toegenomen. Matty Willock is gekomen, Rico Strieder maakt na een kange blessureperiode zijn comeback in de wedstrijdselectie en Yassin Ayoub is, ondanks alle geruchten, gebleven. Daardoor is er naar verwachting voor Ramon Leeuwin ook geen plek meer op het middenveld.

De vermoedelijke opstelling van FC Utrecht is:

Jensen
Klaiber - Dumic - Janssen - Braafheid
Ayoub
Van de Streek - Emanuelson
Labyad
Kerk - Dessers

Tegenstander Roda JC kent een zeer moeizame seizoenstart, want in drie duels werden nog geen punten behaald en negen tegentreffers geïncasseerd. Waar de formatie uit Kerkrade de afgelopen twee seizoen vooral stug verdedigde, lijkt de nieuwe trainer voor een offensievere weg te hebben gekozen. Het is de vraag of FC Utrecht daar effectief gebruik van kan maken, en het oud-FC Utrechter Chris Kum achterin moeilijk kan maken.

Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder uit Uithuizen, en de aftrap van het duel is om 14:30 uur.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
31 maart 2018 20:45 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 65pt
2 (2) Don Leo 64pt
3 (3) badbo13 60pt
4 (4) Menno 59pt
5 (5) Kikker 54pt
6 (7) chapri 54pt
7 (6) fanvandeFC 53pt
8 (8) ad rem 52pt
9 (18) fcagbu 52pt
10 (9) Speedy 51pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing