FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrrod

22-04-2017

1 reactie


Erik ten Hag noemde FC Utrecht - Roda JC in zijn voorbeschouwing de eerste finale van het seizoen. En als FC Utrecht deze wint, en Vitesse verspeelt punten dan is er ook een tastbaar resultaat: plaats vier op de ranglijst is onder die voorwaarden definitief.

Maar zo ver is het zeker nog niet. Roda JC is nog niet zeker van het ontlopen van de nacompetitie, en de ploeg van trainer Yannis Anastasiou wist in de laatste drie duels zeven punten te behalen. Het lukte FC Utrecht zelf niet om in de laatste vijf edities tegen Roda JC winnend van het veld af te stappen.

Bij FC Utrecht ontbreken Patrick Joosten, Rico Strieder, Robin van der Meer en waarschijnlijk Kevin Conboy vanwege blessures. Ook is Wout Brama wegens een schorsing afwezig. De verwachting is dat daarom Jeff Hardeveld en Mark van der Maarel hun opwachting in de basis maken. Hardeveld uiteraard als linksback, Van der Maarel zal centraal in de defensie Ramon Leeuwin vervangen. Leeuwin schuift op zijn beurt dan weer door naar het middenveld om de positie van Wout Brama over te nemen.
Wel blijft de vraag open wie Erik ten Hag als aanvallende middenvelder opstelt. In de afgelopen periode speelden zowel Nacer Barazite als Zakaria Labyad op die positie. Met het oog op volgend seizoen lijkt Labyad de meeste kans op een basisplek te maken.

De vermoedelijke opstelling van FC Utrecht:

Jensen
Troupée - Van der Maarel - Janssen - Hardeveld
Leeuwin
Amrabat - Labyad - Ayoub
Kerk - Haller

Bij tegenstander Roda JC lopen de oude bekenden Chris Kum en Gyliano van Velzen rond, en beiden zijn vrijwel altijd basisspeler. De formatie uit Kerkrade speelt in de regel heel compact en zal FC Utrecht het spel laten maken. Bij Roda JC is Frederic Ananou geblesseerd en Martin Milec geschorst. Wel zal Benjamin van Leer in de goal staan. De sluitpost uit Houten, met een verleden bij onder meer Elinkwijk, is dit seizoen regelmatig uitblinker tussen de palen. En zal voor de aanvallers van FC Utrecht een lastig te nemen horde zijn.

Scheidsrechter is Jochem Kamphuis uit Groningen, en de aftrap is om 12:30 uur.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing