FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrrkc

14-09-2013

0 reacties


Blessures
Na twee weekjes relatieve rust, gaat de competitive deze week weer verder. De geblesseerden hebben weer twee weken aan hun herstel kunnen werken. Helaas hebben de interlandverplichting ook weer voor een extra blessure gezorgd. Yassin Ayoub kwam terug met een bovenbeenblessure. Afgaande op de training van vrijdag kan de middenvelder toch zondag aantreden tegen RKC Waalwijk.

Dit geldt helaas nog niet voor Robbin Ruiter, Jacob Mulenga, Adam Sarota, Cedric van der Gun, Edouard Duplan en Kenny Teijsse. Mulenga en Ruiter hopen op een rentree tegen Feyenoord, Van der Gun hoopt volgende week weer gedeeltelijk met de groep te trainen. Sarota, Duplan en Teijsse zijn nog wat langer uit de roulatie.


Spitsen
Met de uitwedstrijden tegen Feyenoord en Ajax voor de boeg, is het belangrijk dat FC Utrecht de thuiswedstrijden blijft winnen. Inmiddels is de ploeg al acht thuiswedstrijden achter elkaar ongeslagen. Met RKC Waalwijk en Roda JC als komende tegenstander in de thuiswedstrijden een mooie kans om die reeks op te rekken naar tien ongeslagen wedstrijden. Maar hoewel de statistieken in het voordeel van FC Utrecht spreken, is het geen vanzelfsprekendheid dat er zomaar even gewonnen gaat worden. Toch lijkt de moeizame start van het seizoen achter de rug en was met name de thuiswedstrijd tegen AZ een indicatie wat dit team kan presteren.

Door de blessure van Mulenga zullen Steve de Ridder en Bob Schepers weer een koppel vormen in de spits. Wereldreiziger Tommy Oar (hij speelde met Australië in en tegen Brazilië en verloor met 6-0) zal samen met Ayoub, Janssen en Toornstra weer het middenveld bemannen. Achterin zullen er geen wijzigingen zijn ten opzichte van de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

 

De tegenstander:
Vooraf werd de ploeg van Erwin Koeman bestempelt als degradatiekandidaat. Daarom was het verrassend dat in de eerste wedstrijd van het seizoen een punt werd gehaald in Enschede. Daarna werd ook nog even met 4-2 gewonnen van Vitesse. De laatste thuiswedstrijd werd echter weer met 1-4 verloren van Go Ahead Eagles. Dat geeft in ieder geval aan dat de ploeg wisselvallig is, maar zeker niet te onderschatten. De Luxemburger Joachim moet voor de doelpunten zorgen. De spits speelde vorig seizoen nog voor Willem II en maakte in de laatste interland 2 doelpunten. Voor Michael Lamey, Denzel Slager en Rodney Sneijder is het een weerzien met de club waar ze voor voetbalden en Erwin Koeman was kortstondig trainer van FC Utrecht.

De wedstrijd begint zondag om 16.30 uur en scheidsrechter is Liesveld. De kassa’s zijn vanaf 14.30 uur geopend en er geldt geen clubkaartverplichting. Volgende week speelt FC Utrecht de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Verhoeven

Van der Maarel – Derijck – Heerings – Bulthuis

Toornstra – Ayoub – Janssen – Oar

Schepers – De Ridder

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing