FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrpsv

25-10-2014

1 reactie


De overwinning tegen FC Dordrecht van afgelopen week zorgde ervoor dat de aansluiting met de bovenstaande ploegen gehandhaafd blijft. De achterstand op de nummer drie is slechts drie punten, de voorsprong op nummer 16 is echter ook maar vier punten. Kortom, de competitie is nog pril en er kan van alles gebeuren.

Zondag komt PSV naar De Galgenwaard. De huidige nummer 1 van de eredivisie speelde afgelopen donderdag nog voor de Europa League. Hopelijk kan FC Utrecht gebruik maken van de extra inspanning van de Eindhovenaren. Door een wakkere volger tijdens de training van gisteren, hebben we wat extra informatie ontvangen. Zo lijkt het zeker dat Robbin Ruiter zondag niet kan spelen. Dat geldt ook voor Zullo, Barazite en Verbeek. Duplan is er natuurlijk ook nog niet bij, maar hij trainde wel volledig met de groep mee. Dit gold niet voor Verbeek, die op individuele basis bezig was. Barazite combineerde het een met het ander.

Voor Ruiter zal Verhoeven gaan spelen. De stand-in viel afgelopen zondag al goed in en kan dit hopelijk een vervolg geven tegen PSV. Op de bank zal jongeling Menno Heus zitten. Mike Havekotte is eigenlijk de derde keeper, maar hij is net hersteld van een blessure. Rubio Rubin, die tegen Go Ahead zo’n goede indruk maakte, zal plaats moeten maken voor Gyrano Kerk, die in de pikorde dus Kristoffer Peterson voorbij is gegaan.  Bij de vrijdagtraining waren ook Hardeveld, Amrabat en El Aissati aanwezig, maar of één van hen bij de wedstrijdselectie zit, is niet zeker.

Verder zal Alflen weinig veranderen. Achterin moeten Van der Maarel, Leeuwin, Markiet en Letschert ervoor zorgen dat de dadendrang van de gevaarlijkste linie van PSV geneutraliseerd wordt. Een behoorlijke uitdaging gezien de vorm en de snelheid van een Narsingh, Depay en Jozefzoon. Vooral het optreden van Letschert zal met argusogen bekeken worden omdat hij ook tegen FC Dordrecht nogal onstuimig overkwam. De buitenspelers van PSV konden daar wel eens gebruik van maken om te zorgen dat FC Utrecht misschien al vlot met tien man komt te staan.

De tegenstander: PSV
PSV speelde dus afgelopen donderdag nog Europees tegen Panathinaikos. In de wedstrijd was er de terugkeer van Depay. De vleugelspeler was meteen weer belangrijk voor de ploeg van Cocu. Toch was er een domper voor PSV toen het vlak voor tijd nog de gelijkmaker te incasseren kreeg. Of dit zorgt voor revanchegevoelens of een verlammend gevoel, zullen we zondag pas weten. Na de terugkeer van Depay, is mogelijk ook de terugkeer van Wijnaldum aanstaande. Voor FC Utrecht vervelend dat zij nu net weer fit genoeg zijn om te spelen. Toch liggen er mogelijkheden voor FC Utrecht. Met name de achterste linie van de Eindhovenaren loopt niet over van kwaliteit en degelijkheid. Als Boymans en consorten scherp in de afronding zijn, zou er wel eens iets moois kunnen gebeuren in de Galgenwaard.

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur. Scheidsrechter is Bas Nijhuis. Deze kwam gisteren vervelend in het nieuws omdat hij zijn vrouw mishandeld zou hebben. Hoewel nog niets bewezen is, zal dit ongetwijfeld voedingsbodem zijn voor de nodige spreekkoren. Hopelijk beseffen de FC Utrecht supporters ook dat FC Utrecht geen boetes kan gebruiken en richten ze zich vooral op het ondersteunen van de eigen ploeg. Misschien had de KNVB Nijhuis beter even uit de publiciteit kunnen houden. Volgende week speelt FC Utrecht weer een thuiswedstrijd. Dan komt Vitesse naar de Galgenwaard. Die wedstrijd begint om 12.30 uur.Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter
Van der Maarel – Leeuwin – Markiet – Letschert
Janssen – Ayoub – Kali
Kerk – Boymans – Oar

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing