FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrnec

29-10-2016

2 reacties


Na een spannende wedstrijd en lekkere overwinning voor de beker tegen FC Groningen, wacht zondag in de Galgenwaard de volgende competitiewedstrijd. Kan FC Utrecht na de overwinningen op Go Ahead Eagles en Willem II voor de derde overwinning op rij zorgen? Het zou ervoor zorgen dat de ploeg van Ten Hag zich goed nestelt in de middenmoot. Daarvoor moet dan N.E.C. aan de zegekar gebonden worden. Waar de Nijmegenaren zich al jaren afzetten tegen het vreemdelingenlegioen van hun gehate buren, zijn er tegenwoordig nauwelijks nog Nederlanders actief bij N.E.C. De Duits/Nederlandse coach Hyballa moet het doen met spelers uit alle windstreken. De Nijmegaren hebben twee punten minder en staan vooralsnog op een twaalfde plaats.

Voor coach Ten Hag is er geen reden om aan het elftal te sleutelen. Willem Janssen lijkt zijn draai te hebben gevonden als centrale man achterin en ook de rest staat tegenwoordig goed, met als resultaat clean sheets. Omdat er zich ook geen nieuwe blessures hebben aangediend, zal de trainer voortborduren op het elftal dat de laatste weken succesvol is geweest. Op deze manier kunnen er steeds vastere patronen ingeslepen worden en kunnen Zivkovic en Haller steeds beter op elkaar ingespeeld raken. Het is wel jammer dat Haller voor de volgende bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle is geschorst. Maar voor het zover is, eerst de aandacht richten op de competitie.

Bij FC Utrecht is Conboy weer hersteld, maar het is maar de vraag of hij speelt. Zijn vervanger, de van Go Ahead overgekomen Van der Meer, heeft het goed gedaan en liet tegen Willem II en ook tegen Groningen zien ook nog over een goede voorzet te beschikken.

Met volgende week zondag de wedstrijd tegen Excelsior voor de boeg, kan FC Utrecht bij winst morgen, zeer goede zaken doen. Met wedstrijden tegen FC Twente en Feyenoord in het vizier, kan het prettig zijn om een buffertje te hebben opgebouwd. Maar het belangrijkste is natuurlijk altijd de eerstvolgende wedstrijd, dus hopelijk zijn de spelers alleen met de tegenstander N.E.C. bezig en focussen ze zich niet teveel op alle als en dan mogelijkheden.

De wedstrijd staat morgen onder leiding van scheidsrechter Van de Graaf en de aftrap is om 14.30 uur. De kassa’s zijn vanaf 12.30 uur geopend en er geldt een clubkaartverplichting. FC Utrecht won in eerdere ontmoetingen 20 keer en N.E.C. ging er 10 keer met de punten vandoor. Bij N.E.C. ontbreekt de geblesseerde Rahi, terwijl FC Utrecht het moet stellen zonder Hardeveld, Braafheid en mogelijk Ludwig.


Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Troupée – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Amrabat – Strieder – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing