FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrnec

10-04-2016

0 reacties


Zondagmiddag 14:30 uur staat FC Utrecht - NEC op het programma. Na het gelijke spel van FC Utrecht in Almelo vorige week is het verschil tussen de Nijmegenaren en FC Utrecht op dit moment drie punten. Beide ploegen zijn nog volop in de race voor een plaats in de play offs.

Bij FC Utrecht ontbreekt doelman Robbin Ruiter vanwege een handblessure. Zijn vervanger is Filip Bednarek. Doordat derde doelman Menno Heus ook geblesseerd is, zal A-junior Thijmen Nijhuis op de reservebank plaats nemen. Voor de jeugdinternational is dit zijn debuut in de wedstrijdselectie.

Of trainer Erik ten Hag nog andere wijzigingen in het elftal gaat aanbrengen, is de grote vraag. Voorafgaand aan het duel werd er vrijdag een besloten training afgewerkt. Duidelijk is wel dat Ten Hag ontevreden is over het rendement van de aanval van FC Utrecht. Op de clubwebsite zei hij daarover: 'Want het gáát om het resultaat. Een goed spelniveau is daarvoor de basis. Tegen NEC moeten we vaker wél de trekker overhalen.'

De aanloop van FC Utrecht was niet geheel vlekkeloos, want eerder deze week was Nacer Barazite ziek. Hij is, net als Yassin Ayoub, wel gewoon beschikbaar. Ook Ruud Boymans trainde niet volledig door knieklachten. Klaiber, Conboy en Hardeveld zijn zeker niet beschikbaar.

Vermoedelijke opstelling van FC Utrecht:

Bednarek
Van der Maarel - Leeuwin - Letschert - Kum
Strieder
Ramselaar - Barazite - Janssen - Ludwig
Haller

Tegenstander NEC doet het uitermate goed dit seizoen. De Nijmenegenaren speelden vorig seizoen nog in de Jupiler League, en doen onder trainer Ernest Faber nu mee voor de play offs. Wel kwam er bij NEC na de winterstop een beetje de klad in na een discussie over spits Christian Santos, en nadat duidelijk werd dat Ernest Faber volgend seizoen bij FC Groningen aan de slag gaat.
Santos is in De Galgenwaard door een schoring afwezig. Met Anthony Limbombe, Rens van Eijden en de ervaren doelman Brad Jones heeft NEC een uitstekende basis in de selectie. Eerder dit seizoen, op 22 november 2015, verloor FC Utrecht met 1-0 in Nijmegen. Santos scoorde in dat duel vanaf elf meter.

Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen, en wordt bezocht door de FC Utrecht legends. Aanwezig zijn volgens FC Utrecht in ieder geval Arno Arts, Elroy Asmus, Pieter Bijl, Pascal BosschaartHans van Breukelen, Marco Cabo, Ries Coté, Willem Flight, Bert Gozems, Raymond Graanoogst, Johan van der Hooft, Ton de Hoogt, André Hulshorst, Wouter Jansen, Joop van Maurik, Piet van Oudenallen, Gerrit Plomp, Jesus Reglero, Hans Somers, Jan van Staa, Leen van Steensel, Gerard Tervoort, Leo van Veen, Mark Verkuijl, Herman Verrips, Marc Verroen en Jan van Zwieten.

Foto: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing