FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrnac

20-04-2013

1 reactie


Na het debacle van vorige week, is het weer tijd om ons op te richten. Vorige week was daar de definitieve zekerheid van het spelen van playoffs, nu is er officieel nog één puntje nodig om in ieder geval het thuisvoordeel te hebben. Naar het zich laat aanzien wordt sc Heerenveen de tegenstander in de playoffs. Geen gemakkelijke tegenstander, zeker niet nu deze ploeg in een positieve spiraal zit.

Afwezigen
Maar laten we ons eerst maar eens richten op de wedstrijd tegen NAC Breda. Ook geen eitje, hoewel de Brabanders een wisselvallig seizoen meemaken. Nu het einde van het seizoen nadert, komen er ook steeds meer fysieke ongemakken. Zo kan Wouters geen beroep doen op Nilsson, Schepers, Takagi, Sarota, Mulenga en Van der Gun wegens blessures. Daarbij komen dan nog de schorsingen van Kali en Wuytens. Of Robbin Ruiter kan spelen is nog de vraag.

Vervangers
Door het afvallen van Wuytens en Kali kan Wouters in ieder geval de spelers opstellen die het volgend seizoen moeten laten zien. Heerings en Mårtensson zullen de logische vervangers moeten zijn voor de wedstrijd tegen NAC. Mocht Ruiter niet kunnen spelen, dan zal Verhoeven uiteraard weer de eerste keeper zijn. De backs zijn wel de vaste mensen, te weten Bulthuis en Van der Maarel. 

Gevoel
Op het middenveld dus Mårtensson voor Kali. Oar, Asare en Toornstra zullen hem assisteren om vorm te geven aan het spel van FC Utrecht. Aangezien de verwachting is dat NAC flink zal inzakken, aan de middenvelders de zware taak om tempo in het spel te houden en te zorgen voor de broodnodige creativiteit. Het ontbreken van Mulenga zorgt voor een basisplaats voor De Kogel. Eduaord Duplan schuift een linie op doordat Van der Gun rust krijgt vanwege zijn lichte blessure. Hoewel de playoffs nog vier wedstrijden ver zijn, zal Wouters toch graag willen dat zijn ploeg een mooie serie gaat neerzetten. De playoffs beginnen vanuit een positief gevoel is het credo. Zeker tegen een tegenstander die ook dat gevoel heeft. 

De tegenstander: NAC Breda
Zoals gezegd maakt NAC Breda een wisselvallig seizoen door. Geplaagd door financiële perikelen probeert de club het hoofd boven water te houden. Tijdens het seizoen werd er afscheid genomen van trainer John Karelse en werd de onervaren Gudelj aangesteld. Zijn komst zorgde er wel voor dat NAC een opwaartse lijn heeft ingezet. Er werd afstand genomen van de onderste plaatsen en op dit moment wordt er zelfs met een schuin oog naar de achtste plek gekeken. Het gat met de nummer 16 is inmiddels acht punten en daar hoeven ze zich in Breda dus geen zorgen meer over te maken. Om nog in aanmerking te komen voor de playoffs zal er wel gewonnen moeten worden in De Galgenwaard. Voor FC Utrecht dus zaak om niet in het mes te lopen en via scherpe counters het deksel op de neus te krijgen.

De wedstrijd staat onder leiding van Bjorn Kuipers en begint om 14.30 uur. De kassa’s zijn morgen vanaf 12.30 uur geopend en er geldt geen clubkaartverplichting. Volgende week gaat FC Utrecht op bezoek bij PEC Zwolle.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:
Verhoeven
Van der Maarel – Van der Hoorn – Heerings – Bulthuis
Toonstra – Mårtensson – Asare – Oar
Duplan – De Kogel

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing