FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrher

10-12-2016

0 reacties


De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop staat op het programma. Met de uitwedstrijden tegen PEC Zwolle (woensdag, beker) en Roda JC (zaterdag) nog voor de boeg, een mooi moment om nog drie punten op het conto bij te schrijven. Dit zou dan moeten gebeuren tegen Heracles Almelo, de club die FC Utrecht aan het eind van vorig seizoen een Europees avontuur ontnam. Goede gelegenheid om revanche te nemen.

Zeker gezien de vorm waarin FC Utrecht momenteel verkeerd, zou het mogelijk moeten zijn. Na de goede wedstrijd tegen Feyenoord (met helaas niet het verdiende resultaat) en de winst in de residentie op ADO, moet het goed gesteld zijn met het zelfvertrouwen van de mannen van Ten Hag. Zolang dit niet omslaat in misplaatste arrogantie, moeten er morgen om 16.15 uur toch drie punten bijgeschreven kunnen worden.

Niet in de laatste plaats omdat er nauwelijks wijzigingen nodig zijn in het elftal. Ten Hag kan al enige tijd met een vast elf spelen met heel af en toe een enkele wijziging. De elf die afgelopen week de punten ophaalden bij ADO, zijn morgen ook weer van de partij. Alleen Braafheid, Hardeveld en Ruiter zijn geblesseerd, Klaiber zou zelfs al weer bij de selectie kunnen zitten. Ook over Hardeveld zijn de berichten positief. Volgens clubwatcher Ard Schouten zijn hij na de winterstop weer beschikbaar moeten zijn.

Het momentje van vorige week waarbij Haller de bal niet aflegde op Zivkovic is deze week gespreksonderwerp geweest in de media. Maar een goede spits hoort ook egoïstisch te zijn dus te verklaren is het wel. Eigenlijk zou het gespreksonderwerp moeten zijn dat de spits die misschien wel in de winterstop verkocht gaat/moet worden, dit soort ballen gewoon moet afmaken. Een spits van zijn statuur en zijn wens om een stap omhoog te maken, zal clubs makkelijk overtuigen als hij op dit soort momenten doeltreffend is.

Scheidsrechter is zondag Bas Nijhuis en de wedstrijd begint om 14.30 uur. De kassa’s zijn vanaf 12.30 uur geopend en er is vrije verkoop.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Amrabat – Strieder – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing