FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrher

12-04-2014

2 reacties


Na de wanvertoning tegen ADO Den Haag belooft men beterschap voor de komende wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Dat zal hard nodig zijn, aangezien de stand op de ranglijst er niet rooskleuriger op is geworden. De grootste vraag vooraf is natuurlijk of de spelers kunnen waarmaken wat er deze week geroepen is. Cruciale rol zou er wel eens kunnen zijn voor het publiek. Als de fans achter de ploeg blijven, ook na een paar foute ballen, dan zal het uiteindelijk toch wel goed moeten komen. Zodra de eerste fluitconcerten komen, zal het voor het elftal niet makkelijker worden om tot een goede prestatie te komen. Het vertrouwen is broos en de routiniers zullen moeten opstaan.

Afgelopen vrijdag trainde de selectie achter gesloten deuren. Dit om een beetje rust te creëren en wie weet komt er nog een tactische meesterzet op zondag. Vanuit de opgetekende reacties van Wouters en de berichten van de donderdagtraining zou Wouters wel eens kunnen kiezen om Agudelo en Mulenga beiden in de spits te zetten. De verwachting was eigenlijk dat Mulenga en Van der Gun samen de voorste twee spelers zouden zijn. Maar de kreet vanuit de supporters om opportunistischer, meer Utregs, te gaan spelen, lijkt serieus genomen te worden. Als dat zo is, dan ligt er helemaal een schone taak voor de fans om de ploeg vocaal weer eens ouderwets te gaan steunen.

Op het middenveld keert Tommy Oar weer terug. De Australier was tegen ADO Den Haag geschorst. Verder zullen dan Toonstra, Martensson en Van der Gun (uitgaande van Agudelo en Mulenga in de spits) gaan spelen. Achterin spelen de gebruikelijke namen omdat Delpierre fit genoeg is om te spelen. De Fransman kwam niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen ADO, maar kan starten. Bulthuis, Van der Maarel, Heerings met Ruiter daarachter zullen moeten zorgen dat de voorwaartsen van Heracles niet voor een enorme domper gaan zorgen.

De tegenstander: Heracles Almelo
Ook Heracles is nog niet veilig in deze knettergekke competitie. Waar men zich relatief makkelijk leek veilig te spelen, blijft de onderkant van de ranglijst nog altijd in de buurt. Toch hebben de mannen uit Almelo met zes punten voorsprong op nummer 16 RKC, waarschijnlijk al aan één puntje genoeg om zich definitief veilig te spelen. De ploeg van De Jonge mist echter wel vijf spelers. Drie geblesseerden en twee geschorsten zorgen ervoor dat in Almelo een beetje gepuzzeld moet worden met betrekking tot de opstelling.

Scheidsrechter is morgen Van Sichem. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de kassa’s zijn morgen geopend. Kinderen van het WKZ zijn morgen te gast in de Galgenwaard. Hopelijk zorgen zij er mede voor dat het competitieslot voor FC Utrecht geen spannende strijd gaat worden. Drie punten zouden daar heel welkom voor zijn.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Delpierre – Heerings – Bulthuis

Van der Gun – Toornstra – Martensson – Oar

Agudelo – Mulenga

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing