FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrher

10-05-2013

0 reacties


Vier doelpunten maken en dan nog het idee hebben dat je onterecht gewonnen hebt. Dat gevoel leefde afgelopen zondag na de wedstrijd tegen Heerenveen. De Friezen kwamen niet verder dan 2 goals. Maar geholpen door paal, lat en Robbin Ruiter voorkwamen de Utrechters dat Heerenveen niet de zeven goals maakte die het qua kansen wel had kunnen/moeten maken. FC Utrecht deed wat Heerenveen naliet, effectief omgaan met de kansen.

Afscheid
Aanstaande zondag de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. Voor de afscheidnemende Jan Wuytens een weerzien met zijn vorige club, Heracles Almelo. Ook van Anouar Kali, Edouard Duplan en Erik Cummins  zal afscheid worden genomen. Het blijft vreemd, met hopelijk nog vier wedstrijden te gaan, maar het is wel begrijpelijk omdat het toetje van het seizoen ook zomaar na twee wedstrijden afgelopen kan zijn. Buiten de bekende geblesseerden (Sarota, Takagi en De Kogel) is iedereen weer beschikbaar. Nilsson en Schepers zijn nog niet wedstrijdfit, maar wel hersteld van de blessures. In aanloop naar de playoffs zal Wouters niet veel meer willen experimenteren. Het goede gevoel moet gekweekt/behouden worden om met vertrouwen aan de start te staan.

Di Tommaso
Waarschijnlijk zal Wouters hetzelfde elftal de wei insturen als afgelopen zondag. Dat houdt in dat Mårtensson weer een basisplaats heeft ten koste van Kali en dat Duplan op het middenveld de voorkeur krijgt boven Tommy Oar. Mulenga en Van der Gun zullen dan het spitsenduo vormen en gezien de afwezigheid van De Kogel zal Romano van der Stoep weer bij de selectie zitten. Verder de gebruikelijke namen. Na de wedstrijd zal de speler van het seizoen bekendgemaakt worden en het borstbeeld van David di Tommaso worden onthuld. Alle reden om na afloop nog even te blijven zitten.

De tegenstander: Heracles Almelo
De ploeg van trainer Bosz leek één van de mogelijke tegenstanders te gaan worden in de playoffs. Helaas zagen de Tukkers in de winterstop een aantal sterkhouders vertrekken en toen bleek maar weer eens dat je niet ongestraft je beste spelers kan blijven verkopen. De club is gezakt naar de elfde plek en kan de playoffs niet meer bereiken. Hierdoor kan Heracles wel vrijuit spelen en daar ligt misschien wel de kracht. Voor FC Utrecht altijd een lastige tegenstander. Vier jaar geleden won FC Utrecht voor het laatst in de Galgenwaard. Voor Heracles is dit een stuk langer geleden. In 1986 won de club uit Almelo voor het eerst en tevens het laatst in de Galgenwaard.

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur en de fan village is vanaf 13.00 uur geopend. Scheidsrechter van dienst is de heer Kamphuis. Donderdag 16 mei speelt FC Utrecht een uitwedstrijd. Tegen wie en hoe laat zal pas zondagmiddag na het laatste fluitsignaal duidelijk zijn.


Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:
Ruiter
Van der Maarel – Van der Hoorn – Wuytens – Bulthuis
Duplan – Mårtensson – Toornstra – Asare
Van der Gun – Mulenga

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing