FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrhee

19-05-2017

0 reacties


Na de 1-3 overwinning in het Abe Lenstra stadion, heeft FC Utrecht een zeer mooie uitgangspositie voor het behalen van de finale van de play-offs met als inzet voorronde Europa League. Toch zal de huid van de beer niet moeten verkopen….. U kent het gezegde wel. Natuurlijk, het ziet er rooskleurig uit, maar de wedstrijd moet nog gespeeld worden. Heerenveen zal ongetwijfeld uit een ander vaatje tappen nadat is gebleken dat de aanpassing van afgelopen woensdag niet het gewenste resultaat brachten.

Aan trainer Ten Hag de taak om dit aan zijn spelers duidelijk te maken. Maar dat is een taak die de trainer eigenlijk al twee seizoenen laat zien uitstekend te beheersen. Dus het vertrouwen zal groot  zijn, maar het besef dat er nog wel 90 minuten gewerkt moet worden ook. Voor Ten Hag waarschijnlijk weinig reden tot wisselen. Wel is het zo dat Giovanni Troupée weer beschikbaar is. De rechtsback is terug van blessureleed.

De wedstrijd in de Galgenwaard begint zaterdag om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. Bij FC Utrecht staan Brama, Kerk en Amrabat op scherp. Bij een gele kaart zullen zij geschorst zijn voor de eerste wedstrijd in de mogelijke finale. Mocht FC Utrecht de finale halen, dan zal waarschijnlijk AZ de tegenstander zijn. De ploeg uit Alkmaar won afgelopen woensdag met 1-4 bij FC Groningen en zal die voorsprong waarschijnlijk niet meer weggeven. De wedstrijd in Alkmaar begint om 20.45 uur.

Mochten FC Utrecht de finale halen, dan speelt het donderdag eerst een uitwedstrijd. De return zal dan op zondag in de Galgenwaard zijn.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Hardeveld

Amrabat – Brama – Labyad – Ayoub

Haller – Kerk

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing