FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrhee

04-02-2017

0 reacties


Haken we aan of haken we (een beetje) af? Het is de vraag die morgenavond rond 18.30 uur een antwoord krijgt. Gezien het programma zou het zomaar kunnen zijn dat FC Utrecht morgenavond in de ranglijst bij Studio Sport op een mooie vierde plek staat. Met AZ – PSV vanavond en FC Utrecht – Heerenveen dus morgen om 16.45 uur en gunstige uitslagen kan de stand er dus heel mooi uit gaan zien. Belangrijkste daarbij is natuurlijk dat FC Utrecht de drie punten in eigen huis houdt.

Hoewel het spel niet al te best was, geeft de overwinning bij Go Ahead Eagles de burger wel wat moed. Tegen Heerenveen zal Ten Hag ongetwijfeld weer gebruik maken van Zivkovic, Ayoub en Barazite. Op een beter speelveld dan in de Adelaarshorst moeten deze drie spelers veel toevoegen aan het elftal. Dat is ook nodig, want met alle respect voor de Eagles, Heerenveen is toch van een ander kaliber. De Friezen staan nu vierde en hebben twee punten meer dan FCU.

Ten Hag heeft alleen niet de beschikking over Strieder, Ruiter, Conboy en Braafheid. Laatstgenoemde traint wel weer met de groep mee, maar is zeker nog niet zover om aan te sluiten bij de selectie. Hardeveld lijkt wel weer terug en voor hem is het een kwestie van minuten maken. Labyad zit eraan te komen, maar zal ook nog wat aan zijn fysiek moeten werken. Beide spelers zullen waarschijnlijk op de bank starten.

Willem Janssen is terug van zijn schorsing en zal zijn plek wel weer overnemen van Mark van der Maarel. Vraag is dan wel voor wie de trainer kiest als rechtsback. De strijd zal gaan tussen Van der Maarel en Troupée. Klaiber lijkt vooralsnog de strijd te hebben verloren. Door de terugkeer van Ayoub, Zivkovic en Barazite zullen Ludwig, Kerk en Joosten weer genoegen moeten nemen met een plek op de reservebank. David Jensen toont inmiddels wekelijks aan een zeer solide sluitpost te zijn en een waardige vervanger van Robbin Ruiter.

De wedstrijd begin om 16.45 uur in de Galgenwaard en staat onder leiding van scheidsrechter Kamphuis. De kassa’s gaan om 14.45 uur open en voor deze wedstrijd is er vrije verkoop, dus geen clubkaartverplichting. Volgende week zondag gaat FC Utrecht in Eindhoven op bezoek bij PSV. Ook die wedstrijd begint om 16.45 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Amrabat – Barazite – Brama – Ayoub

Haller – Zivkovic

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing