FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrhee

15-08-2015

0 reacties


Na een, achteraf, teleurstellend verlies bij Feyenoord, staat voor FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. Een flinke klus, want de Friezen hebben zeker geen slechte ploeg. Recentelijk haalden ze aanvaller Te Vrede nog weg bij Feyenoord en al eerder vervingen ze de verkochte doelman Nordfeldt door (ook Feyenoord) Erwin Mulder. Met de gevaarlijke buitenspelers Slagveer en Larsson een niet te onderschatten tegenstander.

 

Het is het eerste optreden van het trainersduo Ten Hag / De Jong in stadion Galgenwaard. De vraag is of er wordt voortgeborduurd op het ingezette 5-3-2 systeem. Waar in de jeugd is gekozen voor 4-3-3 mag het eerste elftal dus wel afstappen van dit systeem. Een systeem dat volgens tegenstanders moeilijk te bespelen is, waarbij het dan wel vreemd is dat niet iedereen overschakelt naar 5-3-2. Maar dat terzijde. Wie gaan er spelen voor onze FC? In de goal zal ongetwijfeld weer Robbin Ruiter staan. Hoewel de doelman er niet goed uitzag bij twee tegentreffers, hoeft hij vooralsnog niet te voor zijn plaats te vrezen. Toch lijkt de goalie al tijden geen vooruitgang meer te boeken.

 

In de defensie dus vijf verdedigers. Aan de zijkanten moeten Nganioni en Klaiber zowel verdedigend als aanvallend hun mannetje staan. De Fransman is voor morgen nog wel een vraagteken volgens het AD. In het midden zijn Kum, Letschert en Van der Maarel de drie centrale verdedigers. Leeuwin is wel weer gesignaleerd op het trainingsveld, maar is nog niet bij de selectie. Op het middenveld is het dringen geblazen. Ayoub, Janssen en Ramselaar lijken voorlopig de slag te hebben gewoon. Ayoub leed echter tegen Feyenoord veelvuldig balverlies en zal morgen toch een stuk beter bij de les moeten zijn. Voor de nieuwelingen Strieder en Ludwig is een plek op de bank ingeruimd. Voor Sarota en Quesada lijkt het doek gevallen, terwijl Diemers in zijn laatste contractjaar zit en van de club weg mag maar niet hoeft.

 

Voorin vormen Haller en Barazite een koppel. Door het huidige systeem is er geen plek meer voor buitenspelers. Dit gaat natuurlijk ten koste van onder andere Peterson, Antwi en Kallon. Ook Rubio Rubin moet genoegen nemen met een plekje op de bank doordat Barazite hem in de pikorde voorbij is gegaan. Het Utrechtse publiek is benieuwd wat het zondag voorgeschoteld krijgt in de Galgenwaard. Buiten het nieuwe geluid en het nieuwe betaalsysteem, is het toch vooral uitkijken naar wat er op de mat gepresteerd wordt. Krijgt men aanvallend voetbal te zien of is het 5-3-2 toch vooral een systeem met vele zekerheden? Morgen om 16.15 uur zijn de eerste indrukken gevormd. De strijd gaat beginnen….

 

Leidsman is morgen Bjorn Kuipers. Om 14.30 uur zal team Kuipers het signaal geven om te starten. Kaartverkoop is er morgen nog vanaf 13.00 uur. Let op, er geldt wel een clubkaartverplichting. Volgende week zondag speelt FC Utrecht de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Klaiber – Van der Maarel – Letschert – Kum – Nganioni

Janssen – Ramselaar – Ayoub

Haller – Barazite 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing