FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrhee

17-05-2013

0 reacties


Afgelopen donderdag zette FC Utrecht een eerste stap richting de finale van de playoffs door met 0-1 te winnen in Friesland. Het is echter nog veel te vroeg voor een euforische stemming en kijken naar het vervolg. Uiteindelijk is één tegendoelpunt al genoeg om de stand van de eerste wedstrijd te neutraliseren. Maar Jan Wouters zal hier ongetwijfeld ook op hameren richting zijn spelers.

Toch moet het spel genoeg vertrouwen geven voor de wedstrijd van aanstaande zondag. Heerenveen kon FC Utrecht niet echt onder druk zetten en FC Utrecht liet bij vlagen zien toch wel de betere ploeg te zijn. Natuurlijk kreeg Heerenveen een aantal goede kansen maar ook FC Utrecht had de wedstrijd van zondag al tot formaliteit kunnen maken. Het resultaat van donderdag zorgt er echter voor dat de komende wedstrijd er nog toe doet. Dat zou te merken moeten zijn in de bezetting in het stadion. Laten we hopen dat de fans op eerste pinksterdag de Galgenwaard massaal weten te vinden om het team te steunen in hun jacht op de finale tegen waarschijnlijk FC Twente.

Voor zover bekend is FC Utrecht ongeschonden uit de eerste wedstrijd gekomen. Geen rode kaarten of blessures. Dat betekent dat Jan Wouters weer kan starten met dezelfde elf van afgelopen donderdag. Maar het kan natuurlijk wel zo zijn dat deze wedstrijd weer voor nieuwe inzichten heeft gezorgd. Tommy Oar, die tegen Heracles weer goed speelde, had donderdag niet zijn beste dag, dus het kan zomaar dat Duplan weer de voorkeur krijgt. Het moet heerlijk zijn voor de trainer dat hij de nodige keuze heeft. Ook de jongelingen Pappot en Van der Stoep heeft hij nog achter de hand.

Voor het elftal van Marco van Basten wacht een lastige klus. Zonder gangmaker Djuricic moeten ze op jacht naar een overwinning. Aan FC Utrecht de schone taak om via een snelle treffer eventuele Friese hoop de kop in te drukken. De vocale steun van het thuispubliek zou daar een doorslaggevende rol in kunnen betekenen. De bijna 500 meegereisde fans in het uitduel hebben daarin al het goede voorbeeld gegeven. Als de aanwezigen weer voor een ouderwetse sfeer kunnen zorgen, zal sc Heerenveen in de Galgenwaard snel in de gaten krijgen dat er maar één team aanspraak maakt op de vervolgwedstrijden.

De wedstrijd in de Galgenwaard begint zondag om 16.30 uur. Scheidsrechter is Van Boekel. De kassa’s zijn geopend vanaf 14.30 uur en per FC Utrecht (s)cc zijn maximaal 6 kaarten te kopen.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Van der Hoorn – Wuytens – Bulthuis

Toornstra – Mårtensson – Asare – Oar

Van der Gun – Mulenga 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing