FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrgro

15-09-2016

2 reacties


Na het gelijke spel bij en tegen PEC Zwolle, wordt het tijd voor de eerste overwinning van het seizoen. Het programma was niet het makkelijkste, maar nu komen er toch wedstrijden aan waarvan verwacht mag worden dat deze in winst omgezet kunnen worden. Ook tegenstander FC Groningen kent een moeizaam begin en heeft ook nog niet gewonnen. Waar FC Utrecht drie keer gelijk speelde, deden de Groningers dat twee keer in vijf wedstrijden.

Bij FC Utrecht uiteraard geen Hardeveld, Braafheid en Van der Maarel. Ook Klaiber is afwezig wegens een blessure terwijl Joosten en Conboy twijfelgevallen zijn. Mocht Conboy niet spelen, dan zal ongetwijfeld de van Go Ahead Eagles overgenomen Robin van der Meer zijn eerste speelminuten in het eerste krijgen. Afgelopen maandag maakte hij minuten bij Jong FC Utrecht tegen Fortuna Sittard. Ook Nacer Barazite speelde in deze wedstijd mee. Hij deed dat 90 minuten dus de verwachting is dat hij morgen wederom op de bank zal starten.

Het koppel Zivkovic – Haller heeft weer een weekje met elkaar kunnen trainen. Hopelijk kunnen zij de Galgenwaard morgen in vervoering brengen. De Franse spits liet tegen Zwolle weer zien een ijskonijn te zijn door in de blessuretijd koelbloedig weer een penalty te verzilveren. Natuurlijk zijn veel van zijn goals penalty’s maar de manier waarop hij deze benut, is grote klasse.

Op het middenveld kan aanvoerder Janssen wel eens het kind van de rekening worden. Bij Zwolle werd hij gewisseld na een niet opvallend optreden. Zorgelijk is ook wel dat één van de uitblinkers van vorig seizoen, Rico Strieder, nog niet die vorm van vorig seizoen kan benaderen. De Duitser leed de laatste wedstrijden meer balverlies dan het hele vorige seizoen bij elkaar. Toch blijft de stofzuiger een belangrijke rol in de ploeg hebben. Ook zijn Duitse ploeggenoot Ludwig heeft nog niet laten zien wat hij aan het einde van vorig seizoen kon laten zien.

FC Utrecht – FC Groningen begint vrijdagavond om 20.00 uur in de Galgenwaard en staat onder leiding van scheidsrechter Higler. De wedstrijd is zonder clubkaart te bezoeken en de kassa’s zijn morgen vanaf 18.00 uur geopend. Volgende week speelt FC Utrecht wederom een thuiswedstrijd. Dan is Sparta Rotterdam na lange afwezigheid weer eens de tegenstander. Deze wedstrijd is gewoon op zondag en zowaar ook nog om 14.30 uur. Tussendoor moet FC Utrecht donderdag nog op bezoek in Enschede voor de bekerwedstrijd in de eerste ronde. Die wedstrijd is op 22 september en begint om 18.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht

Ruiter

Troupée – Leeuwin – Koch – Van der Meer

Amrabat – Strieder – Ayoub – Ludwig

Haller – Zivkovic

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing