FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrgro

28-08-2015

2 reacties


Met het gelijke spel tegen ADO Den Haag in het achterhoofd en de naderende transferdeadline in het vooruitzicht zou je bijna vergeten dat er zaterdagavond ook nog gewoon een wedstrijd op het programma staat. FC Utrecht ontvangt dan in de eigen Galgenwaard FC Groningen. Ook de Groningers zijn misschien met hun gedachte elders. Vandaag was immers de loting voor de poulefase van de Europa League. Voor de Noorderlingen kwamen Marseille, Braga en het Tsjechische Liberec uit de koker rollen. Geen misselijke loting.

Voor FC Utrecht is het komende weekeinde er een van dubbele spanning. Eerst de wedstrijd en dan afwachten of er nog een club komt met een flink bod op de gewilde Haller. Natuurlijk zal de club de spits graag langer bij FC Utrecht zien maar de financiele situatie is nog steeds niet van dien aard dat een lucratief bod zomaar aan de kant geschoven kan worden. Nog steeds heeft de club jaarlijks een negatief resultaat en moet er dus nog altij geld bij.

Trainer Ten Hag kan zaterdag niet beschikken over de langdurig geblesseerden Hardeveld, Boymans en Leeuwin. Voor Leeuwin gloort er wel al wat licht in de duisternis. De verdediger lijkt binnenkort zijn rentree weer te kunnen maken. Christian Kum is er zaterdag ook niet bij. De verdediger raakte tegen ADO geblesseerd. Zijn vervanger lijkt Rico Strieder te gaan worden waardoor het veelbesproken 5-3-2 systeem wordt vervangen door 4-4-2 of zo u wilt 4-1-3-2. Het is voor de Duitser de eerste basisplaats en lijkt als verdedigende middenvelder voor de defensie te gaan spelen.

Verder zullen er geen wijzigingen zijn in het basiselftal. Dus voorin weer Barazite en Haller. Zij worden gesteund door de aanvallend ingestelde Ramselaar, die tegen ADO een goede wedstrijd speelde maar helaas niet doeltreffend was bij twee grote kansen.

De wedstrijd begint zaterdag om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Liesveld. De kassa's zijn vanaf 16.30 uur geopend en tot aan de start van de wedstrijd kan men online kaarten kopen. Er geldt wel een clubkaartverplichting. Volgende week is er een interlandweekeinde, dus geen competitieverplichtingen.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Klaiber - Van der Maarel - Letschert - Nganioni

Janssen - Strieder - Ramselaar - Ayoub

Haller - Barazite

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing