FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrgae

14-10-2016

1 reactie


Na het interlandweekend is het weer de hoogste tijd voor de eredivisie. FC Utrecht moet het daarin opnemen tegen Go Ahead Eagles. Bij die ploeg vier bekende gezichten, te weten Leon de Kogel, Kenny Teijsse, Randy Wolters en Eric Cummings. Voor deze vier een weerzien met de Galgenwaard waar ze ooit in het shirt van FC Utrecht speelden. Voor FC Utrecht een belangrijk duel om weer voor de drie punten te gaan. Bij een overwinning wordt er in ieder geval over de tegenstander van zaterdag heen gegaan en lijkt er voorzichtig aansluiting te komen met de middenmoot.

Buiten de langdurig geblesseerden Hardeveld en Braafheid kan Ten Hag weer over een complete selectie beschikken. Dus ook Klaiber is weer terug. Het wordt dus keuzes maken voor de trainer. Waarschijnlijk houdt hij echter wel vast aan de vaste kern. Dus nog even geduld voor Van der Meer, die graag zijn minuten zou willen maken tegen de club die hij deze zomer verruilde voor FC Utrecht. Voor Willem Janssen zal waarschijnlijk weer een plek achterin gereserveerd zijn. Voor hem de taak, samen met Leeuwin, Conboy en Troupée om De Kogel en consorten van het scoren af te houden.

Op het middenveld de usual suspects Amrabat, Strieder, Ayoub en Barazite. Ayoub liet de wedstrijd van Jong Oranje schieten omdat zijn vrouw aan het bevallen was van een zoon. Een mooie gelegenheid om dit heuglijke feit in de Galgenwaard met een overwinning en misschien wel weer eens een goaltje. Voorin geen verrassingen te verwachten. Het duo Haller – Zivkovic moet voor het gevaar gaan zorgen in de verdediging van de Deventenaren.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen en begint om 18.30 uur in de Galgenwaard. De kassa’s zijn vanaf 16.30 uur geopend en er geldt een clubkaartverplichting (6 op 1). Volgende week speelt FC Utrecht wederom op zaterdagavond. Dan moet er om 20.45 uur aangetreden in Tilburg waar Willem II de gastheer is.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Troupée – Leeuwin – Janssen – Conboy

Amrabat – Strieder – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing