FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrfey

26-11-2016

1 reactie


Morgen staat dan echt de 1000ste eredivisiewedstrijd in de Galgenwaard op het programma. Eerdere berichtgeving over dit aantal was namelijk niet juist. In het seizoen van de sloop van de oude Galgenwaard speelde FC Utrecht de laatste drie thuiswedstrijden namelijk in Arnhem. Het AD berichtte hier al eerder over, maar ging toen alsnog in de fout door te melden dat de wedstrijd tegen Ajax in Amsterdam werd gespeeld. Dat was echter een seizoen later toen de thuiswedstrijd tegen Ajax niet op de Veemarkt werd gespeeld maar in het Olympisch stadion. Het laatste historische feitje waar we het in de voorbeschouwing over hebben, is dat het al weer 10 jaar geleden is dat FC Utrecht thuis van Feyenoord wist te winnen. Hoogste tijd dus om daar verandering in te brengen.

Meevallen zal het echter niet. De Rotterdammers zijn koploper in de eredivisie en dromen al een beetje van het vieren van het kampioenschap op de Coolsingel. Nu gunnen we Feyenoord best het eerste kampioenschap sinds 1999, maar dan toch wel zonder punten tegen FC Utrecht. Feyenoord speelde donderdag nog tegen Manchester United en hopelijk heeft men die wedstrijd nog in de benen. Voor de mannen van Ten Hag dus de opdracht om Feyenoord zoveel mogelijk onder druk te zetten en de misschien aanwezige vermoeidheid bij de Rotterdammers uit te buiten.

Dit moet dan wel gebeuren zonder Leeuwin (geschorst), Braafheid, Hardeveld en Klaiber (allen geblesseerd). Door de schorsing van Leeuwin, die vorig week van de onthutsend slecht fluitende Lindhoudt rood kreeg, zal Van der Maarel samen met Willem Janssen het centrale duo gaan vormen. Geflankeerd door Van der Meer en Troupée. Hoewel vorige week Conboy waarschijnlijk zou spelen als linksback (ging wegens ziekte niet door), gaan we er toch vanuit dat Van der Meer wederom de voorkeur krijgt.

Verder kan Ten Hag met zijn favoriete opstelling aantreden. Dus wederom Zivkovic en Haller in de spits met daarachter Barazite. Strieder, Amrabat, Ayoub en natuurlijk doelman Ruiter maken de rest van de elf vol. Het duel in de Galgenwaard begint zondag om 16.45 uur. Er is op de wedstrijddag geen kaartverkoop en scheidsrechter is Gὂzὒbὒyὒk. Volgende week zondag speelt FC Utrecht een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Troupée – Van der Maarel – Janssen – Van der Meer

Amrabat – Barazite – Strieder – Ayoub

Zivkovic – Haller

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing