FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrcam

24-01-2017

1 reactie


Na de nederlaag tegen Ajax is er al weer snel de mogelijkheid om die wedstrijd uit het hoofd te spelen. Woensdagavond is Cambuur namelijk de tegenstander in de kwartfinale van de KNVB Beker. Om 18.30 uur ontvangt FC Utrecht de Friezen die een divisie lager spelen. Gezien het verschil in divisie, een uitgelezen kans voor FC Utrecht om voor het tweede seizoen op rij de halve finales te bereiken. Toch mag er geen sprake zijn van onderschatting. De ploeg uit Leeuwarden wist in de vorige ronde namelijk wel Ajax (zij het zonder de nodige basisspelers) uit te schakelen. FC Utrecht is dus gewaarschuwd.

Ten Hag zal ongetwijfeld wel in zijn sterkste opstelling gaan spelen. Hardeveld, Braafheid, Ruiter en Strieder ontbreken zeker, terwijl Van der Maarel en Amrabat tot de twijfelgevallen horen. Van der Meer en Leeuwin lijken te kunnen spelen nadat ze zondag niet okselfris uit de strijd kwamen tegen de Amsterdammers. Met een fitte Troupée en Klaiber zouden beide posities van Van der Maarel en Amrabat ingevuld kunnen terwijl Ludwig natuurlijk ook op het middenveld kan spelen.

Verder zal Ten Hag niet teveel willen sleutelen aan zijn team. Dit houdt in dat Kristoffer Peterson weer op de bank zal beginnen. De Zweed schijnt in de belangstelling te staan van Heracles Almelo. De vraag is uiteraard of FC Utrecht de aanvaller kwijt wil na zijn goede optreden tegen Sparta en de wedstrijden daarvoor met Jong FC Utrecht. Afgelopen zondag mocht hij al langer invallen, dus de kans op speelminuten is voor Peterson inmiddels wel toegenomen.

Scheidsrechter in de Galgenwaard is Pol van Boekel. De wedstrijd begint om 18.30 uur en de kassa’s zijn vanaf 16.30 uur geopend. Er geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (seizoen)clubkaart zijn maximaal zes kaarten te koop. Aanstaande zaterdag speelt FC Utrecht een uitwedstrijd in de competitie tegen Go Ahead Eagles. Ook deze wedstrijd begint om 18.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Klaiber – Brama – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing