FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrcam

22-11-2014

0 reacties


Het interland voetbal is weer voorbij. Voor FC Utrecht betekende het een weekje extra herstellen voor alle geblesseerde spelers. Met een mooi resultaat want op Zullo en Kali na, is iedereen weer zo’n beetje inzetbaar. Duplan en Barazite zitten weer bij de wedstrijdselectie. Barazite kan zelfs een basisplaats tegemoet zijn omdat, nu er keuzemogelijkheden zijn, Rubin rust gegund wordt na zijn debuut voor het Amerikaanse elftal. Duplan heeft nog niet meegedaan met jong FC Utrecht of bij het oefenduel tegen Elinkwijk en zal derhalve starten op de bank. 

Ook Tommy Oar is weer van de partij. De Australiër, goed voor een pak assists, zal de plek van Van Velzen innemen die startte tegen FC Dordrecht. Ook een wijziging in het doel. Doelman Robbin Ruiter is weer hersteld en daarom neemt Jeroen Verhoeven, die Ruiter met verve verving, weer zoals gebruikelijk plaats op de reservebank. Voor Danny Verbeek komt de wedstrijd nog te vroeg, maar ook hij zit tegen de selectie aan en hoopt er tegen NAC Breda volgende week weer bij te zijn. Of dat haalbaar is, is de vraag, maar het geeft aan dat FC Utrecht op oorlogssterkte begint te raken.

De komende drie wedstrijden zijn belangrijk om punten te halen met aan het einde de twee zware uitwedstrijden tegen Ajax en AZ voor de boeg. SC Cambuur heeft evenveel punten en bij winst van FC Utrecht wordt er door de ploeg van Alflen goede zaken gedaan. Gezien de statistieken van SC Cambuur in de ontmoetingen in de Galgenwaard en het feit dat de Friezen na hun terugkeer in de eredivisie op echt gras nog geen uitwedstrijd wonnen, liggen er zeker kansen voor FC Utrecht. Toch moet men waakzaam zijn omdat Cambuur geen ploeg heeft om te onderschatten. Voor Diemers en Leeuwin een weerzien met hun oude club. Ook voor Bob Schepers is het een aparte ontmoeting. Hij kwam van Cambuur maar is inmiddels weer teruggekeerd naar Leeuwarden.

De tegenstander: SC Cambuur
Cambuur heeft na het succesvolle eerste seizoen in de eredivisie ook nu de zaken weer behoorlijk op orde. De beste resultaten worden echter wel in het eigen stadion behaald. Op vreemd terrein werd er alleen gewonnen op het kunstgras van Almelo. De ploeg staat keurig op een achtste plaats en speelt frank en vrij onder regime van de ontwapende Henk de Jonge. Voornaamste spelers zijn momenteel clubtopscorer Ogbeche (1 doelpunt meer dan Boymans) en de van Manchester City gehuurd Rusnak. Belangrijk voor het elftal is ook middenvelder El Makrini, die geboren is in Utrecht en zijn hele leven in Wijk bij Duurstede heeft gewoond.

Scheidsrechter is zondag de heer Liesveld. De wedstrijd in de Galgenwaard begint om 16.45 uur. Volgende week speelt FC Utrecht een uitwedstrijd bij NAC Breda. Die wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag en begint om 19.45 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Kum – Leeuwin – Markiet – Van der Maarel

Janssen – Ayoub – Barazite

Peterson – Boymans – Oar

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing