FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrcam

01-04-2014

1 reactie


In de Galgenwaard ontvangt FC Utrecht het verrassende SC Cambuur. Voor FC Utrecht zouden drie punten zeer welkom zijn om eindelijk wat afstand te nemen van de gevaarlijke zone. Maar Cambuur zal zich niet zomaar naar de slachtbank laten leiden. Voor de fans van de FC ligt er een belangrijke taak klaar in het stadion. Hun vocale hulp zal meer dan nodig zijn om het elftal te steunen. Een voorbeeld kan genomen worden aan de fans van NAC die afgelopen vrijdag hun elftal in een moeilijke fase vocaal goed ondersteunden.

FC Utrecht kan wederom starten met het elftal dat Wouters ook vrijdag het veld in stuurde. Dit seizoen lukt het niet eerder om drie keer achter elkaar met hetzelfde elftal aan te treden. Hopelijk zorgt dit voor meer automatismen. Afgelopen vrijdag waren er al perioden zichtbaar waarin FC Utrecht liet zien toch echt wel te kunnen ballen. Helaas zorgde de afgekeurde goal van NAC toch meteen voor de nodige onrust. Toch is het twijfelachtig of dezelfde elf aan de start staan. Niemand is geblesseerd geraakt, maar Van der Gun zou geveld zijn door ziekte. Een domper voor Wouters, maar nu Mulenga weer zijn eerste minuten gemaakt heeft, heeft hij weer iets meer keuze.

Indien Van der Gun niet kan spelen, zou Toornstra weer op zijn favoriete positie kunnen spelen en kan Sarota zijn plek op rechts weer innemen. In de spits zal Agudelo nog wel de voorkeur krijgen boven Mulenga, maar de Zambiaan liet bij zijn invalbeurt afgelopen vrijdag al wel meteen zien goed de kopduels aan te kunnen gaan. Verder geen verrassingen te verwachten bij FC Utrecht.

De tegenstander: SC  Cambuur
Waar eigenlijk eerst alleen bewondering was voor de manier waarop Cambuur als promovendus stand hield in de eredivisie, zijn de recentelijke ontwikkeling nu meer in het nieuws. Nadat gisteren naar buiten kwam dat trainer Lodeweges komend seizoen Marco van Basten opvolgt als trainer van Heerenveen, sloegen de stoppen door bij de supporters van Cambuur. Supporters eisten het vertrek van de trainer, die met de zeer beperkte middelen Cambuur fantastisch liet presteren, en vandaag werd de training zo’n beetje bestormd door de supporters waarbij de trainer zich genoodzaakt voelden om een veilige plek op te zoeken. Inmiddels heeft Lodeweges zijn ontslag ingediend omdat hij vindt dat er een onwerkbare situatie is ontstaan. Weer een nederlaag voor het voetbal in deze tijd waarin het opwachten van de bus, het slaan van eigen spelers of technische staf blijkbaar tot de normaalste zaak van de wereld worden verheven. Welke gevolgen dit voor FC Utrecht heeft, is natuurlijk de vraag. Hoe komt het elftal van Cambuur morgen aan de start? Aangeslagen of tot het bot gemotiveerd om de trainer een hart onder de riem te steken? Hoe solidair is de rest van de technische staf en hoe gaan de Cambuur spelers morgen met hun eigen fans om?

De scheidsrechter die morgen alles in goede banen moet leiden is Bjorn Kuipers. De aftrap in de Galgenwaard is om 18.45 uur en de kassa’s zijn morgen vanaf 16.45 uur geopend. Er geldt een clubkaartverplichting (max. 4 per FCU kaart). Aanstaande zondag speelt FC Utrecht wederom een belangrijke wedstrijd. Om 12.30 uur wordt er in Den Haag afgetrapt bij ADO Den Haag – FC Utrecht onder leiding van scheidsrechter Nijhuis. De 250 beschikbare kaarten voor FC Utrecht supporters zijn uitverkocht.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Delpierre – Heerings – Bulthuis

Sarota – Toornstra – Martensson – Oar

De Ridder – Agudelo

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing