FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utraz

27-05-2017

0 reacties


De dood of de gladiolen. Met dat motto zal FC Utrecht morgen het veld moeten betreden tegen AZ in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd die bepaalt of het seizoen in augustus start of dat we al in juli aan de bak moeten. Na de verloren wedstrijd van afgelopen donderdag is er een kleine kans dat we ons op kunnen maken voor een Europees avontuur maar aan Ten Hag de taak om de ploeg te overtuigen dat wonderen gebeuren. Hoewel het spel van AZ er dermate goed uit zag, is er altijd die kleine kans om de boel om te draaien.

Makkelijk zal het zeker niet gaan worden. AZ in deze vorm krijgt niet zomaar drie goals tegen en zal zeker ook kansen krijgen om zelf te scoren. Een doelpunt van AZ zal desastreus zijn en er voor zorgen dat FC Utrecht voor het tweede jaar op rij naast Europees voetbal grijpt. Hoewel de ploeg een schitterend seizoen speelde en met ruime afstand de nummer vier van Nederland werd, zal dat toch een domper zijn. Waarschijnlijk zal het besef van hoe goed we dit seizoen hebben gepresteerd pas laat in de zomer komen.

Daarom zou het zo mooi zijn als de ploeg zich nog één keer kan oprichten en het onmogelijke waar maken. Dat moet dan wel zonder Amrabat. De middenvelder liep donderdag tegen een gele kaart aan en mist daardoor de wedstrijd. Ayoub was na donderdag ziek, vraag is of hij zal kunnen spelen. Uiteraard mist FC Utrecht nog steeds Joosten, Strieder en Conboy. Aangezien er toch vooral gescoord moet gaan worden, is het de vraag of Ten Hag nog wijzigingen doorvoert. Kerk mocht afgelopen donderdag invallen, misschien krijgt hij wel weer het vertrouwen van de trainer. Haller zal toch graag zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht willen bekronen met doelpunten.

Achterin had Hardeveld het donderdag moeilijk en zou wel eens vervangen kunnen worden door Braafheid of Van der Meer. Hetzelfde kan gelden voor Klaiber die minder dreigend naar voren lijkt dan Troupée. Klaiber zal dan de plek van de geschorste Amrabat overneemt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat Ten Hag zijn vertrouwen schenkt aan het elftal dat donderdag speelde en daarvoor door de spelers beloond gaat worden. Hopen op een snelle goal en de steun van het publiek en het zou nog eens kunnen spoken in de Galgenwaard. Of is de wens de vader van de gedachte en speelt AZ de wedstrijd op een professionele manier uit en plaatst het zich toch nog voor Europa na het verliezen van de bekerfinale? Morgenmiddag om 14.15 uur weten we het zeker. Dan zal scheidsrechter Van Boekel voor de laatste maal fluiten. Of zou het dan nog verlengen worden?

Mogelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Braafheid

Klaiber – Brama – Labyad – Ayoub (Ludwig)

Kerk – Haller

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing