FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utraz

20-08-2016

0 reacties


FC Utrecht heeft een roerige week achter de rug. Menno Koch en Richairo Zivkovic sloten volgens verwachting aan, Edson Braafheid tekende alsnog een contract, en publiekslieveling Bart Ramselaar vertrok naar PSV. Dat laatste leidde tot commotie onder de achterban.

Het is te hopen dat de selectie zich daar weinig van heeft aangetrokken, want zondag om 14:30 uur is AZ te gast in De Galgenwaard. En FC Utrecht heeft slechts één punt uit twee duels. Ondanks dat dit puntenaantal op basis van de tegenstanders tot nu toe verklaarbaar is, leeft hier het gevvoel dat er 'meer' in had gezeten. En is de competitiestart alles behalve vlekkeloos te noemen.

De vraag is enerzijds hoe Erik ten Hag en Jean Paul de Jong de opengevallen plaats van Bart Ramselaar gaan invullen. Anderzijds is de selectie met de komst van de drie nieuwelingen per saldo breder. En dus zijn er meer keuzemogelijkheden. Edson Braafheid heeft tegenover RTV Utrecht al aangegeven dat hij kan spelen, en mogelijk kan Zivlovic de hardwerkende, maar vooral weinig gelukkige Rubio Rubin vervangen.

Ook in de aanloop naar het duel tegen AZ is er weer besloten getraind, en daarom is de opstelling moeilijk te voorspellen. Analist Gert Kruys verwacht dat Sofyan Amrabat doorschuift naar de positie van Bart Ramselaar. Als dat klopt, dan is de volgende opstelling te verwachten:

Ruiter
Troupée - Janssen - Leeuwin - Conboy - Braafheid
Stireder - Amrabat - Ayoub
Rubin - Haller

Mark van der Maarel (achillespees) en Jeff Hardeveld (knie) zijn zeker nog afwezig. Nacer Baraztite traint inmiddels weer, en zaterdag wordt besloten of hij bij de wedstrijdelectie zit. Kristoffer Peterson heeft vrijdagavond al 90 minuten in Jong FC Utrecht gemaakt.

En dan tegenstander AZ. Ook deze clubs behaalde één punt uit de eerste twee duels. De tegenstanders waren toevallig ook PSV en sc Heerenveen. Ondanks deze start, is de verwachting dat de Alkmaarders met vertrouwen aan de aftrap staan. In mei jl. werd een einde gemaakt aan een reeks van zes duels waarin onafgebroken werd verloren in de Galgenwaard, en afgelopen donderdag werd in Europees verband eenvoudig gewonnen van Vojvodina. Ook raakten de Alkmaarders geen spelers kwijt in de afgelopen week, en zei trainer John van den Brom in de persconferentie over het vertrek van Bart Ramselaar: 'Ik denk dat dat voor ons zal schelen'.

De aftrap zonder is om 14:30, en Richard Liesveld is de scheidsrechter.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing