FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utraz

07-05-2016

0 reacties


Is dit de laatste voorbeschouwing van het seizoen of zal blijken dat de verloren punten tegen Ajax en De Graafschap hele dure punten zijn geweest? Is het realistisch om te hopen op een overwinning met drie doelpunten verschil tegen een ploeg die gemakkelijk scoort en niet voor niets op de vierde plek staat? Morgen het duel om de vierde plek. Hopelijk mengt het publiek zich weer eens positief als twaalfde man in de strijd. In een goed gevulde Galgenwaard zou dat namelijk wel eens net het extra steuntje kunnen zijn. Mocht het niet lukken, dan wacht in ieder geval deelname aan de play-offs. Maar na het bekerverlies zou vijfde worden toch wel een beetje een teleurstelling zijn in een week die vooral goed nieuws bevatte.

Trainer Ten Hag werd onderscheiden door zijn collega-trainers als beste trainer van de eredivisie. Na Timo Letschert is er weer een Utrechter tot de voorselectie van het Nederlands elftal doorgedrongen. Bart Ramselaar zag zijn uitstekende seizoen bekroond worden met een plekje in de voorselectie van Oranje dat nog drie oefenwedstrijden speelt aan het einde van dit seizoen. Het kan snel gaan…

Op de langdurig geblesseerden (Conboy, Klaiber, Hardeveld en Ruiter) na, is iedereen inzetbaar. Na zijn optreden tegen Vitesse gaf Boymans wederom nadrukkelijk zijn kandidatuur aan voor een basisplek tegen AZ. Waarschijnlijk zal de trainer nu kiezen voor Boymans ten koste van Patrick Joosten. Verder zal de coach niet veel veranderen. Willem Janssen speelde vorige week niet, hij zou misschien ten koste van Ludwig kunnen spelen. De Duitser speelde vorige week niet zijn beste wedstrijd, maar heeft het vertrouwen van de coach en zou zomaar weer belangrijk kunnen zijn.

Scheidsrechter is morgen Bas Nijhuis. Hij vervangt de geblesseerde Liesveld, die eigenlijk de wedstrijd zou fluiten. Opmerkelijk is dat Nijhuis eerder dit seizoen ook AZ – FC Utrecht floot. Toen keurde hij een geldige goal van AZ af, maar gaf de thuisploeg vlak voor tijd nog een penalty waardoor het 2-2 werd. De kassa’s zijn morgen vanaf 12.30 uur open en er geldt een clubkaartverplichting.

Als FC Utrecht op de vijfde plek eindigt, zal het aantreden tegen de nummer 8 van de eredivisie in de eerste ronde van de play-offs. FC Utrecht zal eerst een uitwedstrijd spelen (donderdag) en zondag de returnwedstrijd in de Galgenwaard.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Bednarek

Van der Maarel – Leeuwin – Letschert – Kum

Ramselaar – Strieder – Barazite – Ludwig

Haller – Boymans

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing