FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utraz

07-03-2015

1 reactie


Het gelijke spel tegen Feyenoord zorgde toch voor een tweeledig gevoel. Er had, zoals wel vaker dit seizoen, misschien toch wel meer ingezeten. Maar de revanche kan nu al weer snel getoond worden aan het publiek. Want wederom moet FC Utrecht in de eigen Galgenwaard aantreden. Ditmaal is AZ de tegenstander. De Alkmaarders klommen naar de derde plek doordat FC Utrecht Feyenoord op een gelijkspel hield. Geen tegenstander om te onderschatten.

FC Utrecht mist weer een speler door een scheidsrechterlijke dwaling. Timo Letschert kreeg onterecht geel van Kuipers en moet daardoor de wedstrijd van zondag missen. Zijn vervanger zal ongetwijfeld Markiet zijn. Hij zal het verdedigingsduo met Leeuwin gaan vormen. Tenminste, als Leeuwin speelt. Trainer Alflen gaat daar wel vanuit, maar de verdediger ontbrak deze week bij een aantal trainingen. Datzelfde gold voor Barazite, Janssen en Ayboub, maar ook deze spelers zullen waarschijnlijk gewoon inzetbaar zijn. Ook Mark van der Maarel en Kristoffer Peterson maken weer deel uit van de wedstrijdselectie na hun blessureleed. Boymans en Zullo ontbreken voorlopig nog.

Yassin Ayoub maakt zijn rentree na zijn schorsing van vorige week. Dit zal dan waarschijnlijk ten koste gaan van Amrabat, die de laatste twee wedstrijden mocht spelen. De jongeling voldeed zeker, maar zal nu toch weer een plekje op de bank krijgen. Als Willem Janssen fit genoeg is om te spelen, zal Tommy Oar naast Amrabat plaatsnemen. Danny Verbeek zal zich ongetwijfeld weer mogen laten zien en met en terugkerende Peterson, zal het voor de vertrekkende Oar lastig worden om zich weer in de basis te spelen.

Achterin is vooral de vraag wie er volledig fit is. Gelukkig is er wel weer voldoende bezetting om te kunnen schuiven. De verdediging oogt steeds beter, daarom is het te hopen dat men toch in een vaste formatie kan blijven spelen. Hopelijk heeft Sebastien Haller het vizier morgen weer op scherp staan. Een overwinning zou namelijk nog een klein sprankje hoop op play-offs kunnen opleveren. Bovendien zou er dan definitief niet meer naar onderen te hoeven worden gekeken.

De tegenstander: AZ

De ploeg van John van de Brom is de laatste tijd goed op dreef. Door vijf overwinningen in de laatste zes duels is AZ zelfs opgeklommen naar een mooie derde plaats. Toch maakt de ploeg geen onoverwinnelijke indruk. Dus kansen zijn er zeker voor FC Utrecht. Oud FC Utrecht speler Jan Wuytens speelt niet en zit waarschijnlijk op de bank. Man om in de gaten te houden is Steven Berghuis. De flankspeler is de laatste tijd in goede vorm. Ook spits Muhren weet regelmatig het net te vinden. Toch is er hoop voor FC Utrecht. Zo won de ploeg vlak voor de winterstop met 0-3 in Alkmaar en is de balans in de thuiswedstrijden met 19 overwinningen tegen 7 voor AZ in het voordeel van de Domstedelingen. De slogan “resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor het heden” mag echter niet zomaar aan voorbij gegaan worden.

Scheidsrechter is morgen Eric Braamhaar. De wedstrijd begint om 16.45 uur in de Galgenwaard. Volgende week speelt FC Utrecht de uitwedstrijd tegen SC Cambuur.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Kum – Leeuwin – Markiet – Hardeveld

Janssen – Ayoub – Diemers

Duplan – Haller – Verbeek

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing