FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utraja

21-01-2017

0 reacties


Zondagmiddag om 12:30 uur fluit scheidsrechter Björn Kuipers voor de start van FC Utrecht - Ajax. En dit is een wedstrijd waavoor de verwachtingen hoog zijn. Immers: FC Utrecht is al 12 duels op rij zonder nederlaag, en Ajax heeft in de afgelopen jaren alleen een keer voor een bekerduel winnend weten af te sluiten.

Maar voor FC Utrecht is het bekerduel van komende woensdag tegen sc Cambuur minstens zo belangrijk. Als er nog drie keer in de beker wordt gewonnen, dan is plaatsing voor de Europa League een feit.

Voor het duel tegen Ajax kan Erik ten Hag weer beschikken over Giovanni Troupée. De talentvolle back was tegen Sparta nog afwezig vanwege een liesblessure. De verwachting is dat Troupée op de bank start en Mark van der Maarel in de basis blijft. Wel afwezig zijn nog de al langer geblesseerden Edson Braafheid, Kevin Conboy, Robbin Ruiter en Rico Strieder. Jeff Hardeveld heeft inmiddels weer speelminuten gemaakt in Jong FC Utrecht, maar wordt na bijna twee jaar met veel blessures rustig gebracht. En Zakaria Labyad heeft nog geen minuten gemaakt, en zal waarschijnlijk ook nog niet op de bank zitten.

De vermoedelijke opstelling van FC Utrecht:

Ruiter
Van der Maarel - Leeuwin - Janssen - Van der Meer
Brama
Amrabat - Barazite - Ayoub
Zivkovic - Haller

Tegenstander Ajax is nog volop gewikkeld in de strijd om de landstitel, en voor de Amsterdammers telt enkel en alleen de winst om aansluiting te blijven behouden met koploper Feyenoord. Trainer Peter Bosz kan beschikken over een vrijwel volledige basisselectie. Bosz heeft ook expliciet aangegeven dat Ajax zich niet aanpast aan FC Utrecht.

FC Utrecht riep eerder deze week op om tijdig naar Stadion Galgenwaard te komen. Het aantal verkochte kaarten voor het duel ligt inmiddels naar verluidt inmiddels boven de 20.000.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing