FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utraja

12-12-2015

2 reacties


Na twee opeenvolgende overwinningen, dient nummer 3 morgen te volgen. Dat vindt in ieder geval de aanhang van onze FC. Want tegenstander is Ajax en die wedstrijd dient te allen tijde gewonnen te worden. Altijd dus al een beladen duel en nu helemaal door de randzaken die afgelopen tijd speelden. Door de uitspraak van de KNVB dat de Bunnikside bij deze wedstrijd leeg moet zijn, is er extra druk gekomen op deze wedstrijd. Wat ons betreft is er inmiddels wel genoeg gezegd over dit alles, dus schouwen we gewoon voor op de wedstrijd ipv de randzaken.

Geen Mark van der Maarel. De verdediger kreeg tegen De Graafschap twee keer geel en is dus geschorst. Timo Letschert viel uit met een schouderblessure maar de berichten zijn positief en de verwachting is dat hij er gewoon bij kan zijn. Nacer Barazite was vandaag (zaterdag) niet op de training. De opgeleefde aanvaller is ziek en een vraagteken voor zondag. Uiteraard nog geen Janssen, Hardeveld en Rubin, terwijl ook Kevin Conboy wegens een rugblessure niet kan spelen.

Er is wel de terugkeer van Ruud Boymans. De spits, die het afgelopen jaar langs de kant stond, speelde afgelopen maandag een helft mee met Jong FC Utrecht en zit zondag op de bank. Louis Nganioni krijgt weer de gelegenheid om zich te laten zien. Hij vervangt Conboy. Centraal zullen Letschert en Leeuwin een duo vormen en Klaiber is de rechtsback. Daarvoor speelt de stofzuiger van de ploeg en de matchwinner tegen De Graafschap, Rico Strieder.

Indien Barazite fit is, zal hij samen met Haller in de aanval starten. Joosten, Ayoub en Ramselaar zijn de, inmiddels, gebruikelijke mannen op het middenveld. De steeds beter keepende komende Robbin Ruiter is uiteraard weer de sluitpost.

De wedstrijd begint zondag om 12.30 uur onder leiding van scheidsrechter Gözübüyük. De kassa blijven op de wedstrijddag gesloten. Verkoop is er alleen vandaag nog aan clubkaarthouders van FC Utrecht via de fanshop of online. Ook de online verkoop stopt vandaag.

Komende week speelt FC Utrecht de bekerwedstrijd tegen Achilles ’29 in Groesbeek. Die wedstrijd is woensdag en begint om 18.30. De eerste helft van het seizoen wordt zaterdag afgesloten in Alkmaar. Dan is AZ de tegenstander en deze wedstrijd begint ook om 18.30 uur.

Vermoedelijk opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Klaiber – Leeuwin – Letschert – Nganioni

Strieder – Ramselaar – Ayoub – Joosten

Haller – Barazite

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing