FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utraja

04-04-2015

1 reactie


Na een interlandperiode waarin bekend werd dat Alflen en FC Utrecht na dit seizoen niet met elkaar doorgaan, staat zondag de meest beladen wedstrijd van het seizoen op het programma. Hoewel er net als bij de andere wedstrijd gewoon drie punten te verdienen zijn, is dit de wedstrijd voor de supporters die er echt toe doet, het is immers Ajax dat op bezoek komt in de Galgenwaard.

Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen tijdens de interlands. Iedereen is fit teruggekeerd van de wedstrijden in het landsbelang. Volgens de berichtgevingen van langs het trainingsveld zou Mark van der Maarel wel weer eens zijn opwachting kunnen maken in de basiself. Dit zou dan ten koste gaan van Kum, die de laatste twee wedstrijden een minder optreden kende. Timo Letschert is wee fit en zal naar verwachting zijn plek weer opeisen waardoor Markiet weer genoegen moet nemen met een plek op de bank. Verder zullen er waarschijnlijk geen veranderingen plaatsvinden in de basis. Ruud Boymans en Michael Zullo zijn nog niet van de partij.

Buiten de overwinningspremie en het goede gevoel bij de supporters is er voorlopig weinig meer te verdienen voor FC Utrecht. Stiekum wordt er nog gekeken naar een mogelijke achtste plek, maar of dit nog haalbaar is maar de vraag. Er zijn ook mensen die nog naar beneden kijken omdat het verschil met de nacompetitie plaatsen ook niet echt groot is. Toch moet FC Utrecht meer dan genoeg kwaliteit hebben om niet echt meer in de problemen te komen. Het lijkt erop dat men zich vooral kan richten op het formeren van het nieuwe technische kader en vastleggen van de spelersgroep voor het seizoen 2015-2016. Maar eerst de beladen wedstrijd tegen Ajax.

Saillant detail is dat Ajax onder Frank de Boer nog geen competitiewedstrijd won in De Galgenwaard. De Amsterdammers zullen zich er ongetwijfeld aan vasthouden dat statistisch gezien de eerste overwinning steeds dichterbij komt. Aan de spelers van Alflen de taak om dit zolang mogelijk uit te stellen. Scheidsrechter is zondag Van Boekel. De wedstrijd begint om 12.30 uur en er is op zondag geen kaartverkoop meer.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel - Leeuwin - Letschert - Hardeveld

Janssen - Ayoub - Diemers

Duplan - Haller - Peterson

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing