FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrado

12-03-2016

0 reacties


FC Utrecht neemt het zondag op tegen ADO Den Haag, een duel tussen clubs uit de vierde en derde stad van Nederland. FC Utrecht heeft op dit moment acht punten meer dan ADO, en de clubs staan op respectievelijk plek 5 en 11 in de eredivisie.

Vorige week deed FC Utrecht goede zaken: eerst werd ten koste van VVSB de finale van de KNVB-beker gehaald, en daarna werd er afgetekend gewonnen in Heerenveen. Prijzen zijn er echter nog niet gewonnen, en Erik ten Hag geeft in de media aan dat hij nu wil doorpakken.

Bij FC Utrecht ontbreken in ieder geval Louis Nganioni (knie), Sean Klaiber (lies), Jeff Hardeveld (enkel) en Kevin Conboy (rug). Ramon Leeuwin (ziek geweest) en Yassin Ayoub (lies) zijn twijfelgevallen. Zaterdag wordt bekeken of zij inzetbaar zijn. Door de afwezigheid van vier of mogelijk vijf verdedigers is er voor huurling Ruben Ligeon mogelijk een basisplaats weggelegd en schuift Chris Kum naar verwachting naar het hart van de defensie. Letschert en Haller, die in Heerenveen beiden geblesseerd raakten, zijn wel inzetbaar.
Rubio Rubin maakte eerder deze week zijn comeback in de Beloften, en staat voor een terugkeer in de wedstrijdselectie. Ook de inzet van Willem Janssen op '10' lijkt te worden voortgezet voor de nodige diepte in het spel. Dat laatste gaat ten koste van Nacer Barazite.

De vermoedelijke opstelling:

Ruiter
Van der Maarel - Letschert - Kum - Ligeon
Strieder
Ramselaar - Ludwig
Janssen
Boymans - Haller

Eerder dit seizoen eindige ADO Den Haag - FC Utrecht in 1-1. Lang stond FC Utrecht met 0-1 voor, maar in de slotfase kwam ADO via Mike Havenaar alsnog op gelijke hoogte. In dat duel was er nog geen basisplaats voor Rico Strieder. De Duitser is inmiddels niet meer weg te denken uit het elftal van Ten Hag.

Tegenstander ADO Den Haag maakt organisatorisch en financieel een turbulent seizoen door. Op het veld zijn de prestaties wisselend. Zo werd er na de winterstop bijvoorbeeld met 3-1 verloren van De Graafschap, maar werd FC Twente vorige week na een overtuigende eerste helft met 2-1 verslagen. Volgens het Algemeen Dagblad is het wel de verwachting dat ook ADO 4-4-2 met een ruit gaat spelen.
Oud-FC Utrecht-er Vito Wormgoor ontbreekt bij ADO Den Haag vermoedelijk door een blessure. Edouard Duplan wordt wel in de basis verwacht. De Fransman is inmiddels goed voor twee goals en negen assists. Met de lange Japanse international Mike Havenaar in de spits is hij een geducht wapen van ADO Den Haag.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing