FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #tweutr

19-11-2016

0 reacties


Zondag keert FC Utrecht terug naar de plek waar dit seizoen al een belangrijke wedstrijd werd gespeeld. FC Utrecht plaatste zich toen voor de 2e ronde van de beker en is daarin nog steeds in de race. Maar voorlopig is het de competitie die telt. FC Twente doet het verrassend goed. Waar werd verwacht de club door de financiële perikelen ook sportief een stap terug zou moeten doen, staat de ploeg momenteel op een keurige zesde plek. Door de goede resultaten van FC Utrecht in het recente verleden, is de ploeg van Ten Hag genaderd tot drie punten. Een overwinning is dus belangrijk.


Bij FC Utrecht kan men weer in de vertrouwde opstelling spelen. Geen nieuwe blessure gevallen bij de gebruikelijke basisspelers. Wel moest gisteren Koch afhaken naar een botsing met Klaiber. Volgens de berichten zou Conboy weer de voorkeur krijgen boven linksback Van der Meer. De van Go Ahead Eagles overgekomen jongeling deed hij de afgelopen weken naar behoren, dus waarom hij vervangen moet worden, is niet duidelijk. Van der Meer liet in ieder geval ook zien een aantal goede voorzetten in huis te hebben vanaf de linkerflank.

Verder dus geen wisselingen en geen nieuwe blessures. Tijdens de interlandperiode werd er nog geoefend tegen RKC Waalwijk. Een ruime overwinning was Utrechts deel. Van de spelers die interlandverplichtingen hadden, vielen Haller en Zivkovic op. Beiden scoorden voor hun land, waarbij Haller zelfs drie keer het net wist te vinden. Hopelijk heeft het duo tegen FC Twente het vizier ook op scherp staan.

Scheidsrechter is zondag de heer Lindhout. De aftrap in de Grolsch Veste is om 14.30 uur. Volgende week zondag speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen de huidige koploper van de eredivisie, Feyenoord. Die wedstrijd begint om 16.45 uur in de Galgenwaard.


Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Troupée – Leeuwin – Janssen – Conboy

Amrabat – Strieder – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing