FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #tweutr

27-09-2014

3 reacties


Helaas was de beker dit seizoen beperkt tot een rondje. Al na twee minuten was het verhaal over. Zondag moeten de mannen al weer aan de bak. Nu staat de lastige uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma. Zeker geen garantie voor punten, maar welke uitwedstrijd is dat wel?

De trainer kan hopelijk wel weer een beroep doen op Ramon Leeuwin. De verdediger bleef aan de kant tegen PSV en hoopt de wedstrijden tegen FC Twente wel te halen. Ruud Boymans heeft tegen PSV weer wat minuten opgedaan. Zou mooi zijn als de spits vanaf het begin kan starten. Zullo, Duplan, Van Velzen en Janssen zijn nog geblesseerd. Mark van der Maarel was geschorst voor de bekerwedstrijd, maar zal zondag wel gewoon kunnen starten.

Met de terugkeer van Van der Maarel en mogelijk Leeuwin zal Alflen keuzes moeten maken, nu ook Kai Heerings zijn rentree weer heeft gemaakt. Blijft Cortie als linksback staan of houdt Alflen de nog tegenvallende Kum de hand boven het hoofd? Blijft Markiet of kiest Alflen voor een links- en rechtspoot centraal? Genoeg vragen nog en de keuze zal waarschijnlijk pas duidelijk worden bij de warming-up in Enschede, hoewel de zaterdagtraining ook nog wel eens uitsluitsel geeft.

Kristoff Peterson werd donderdag al voor de rust gewisseld. Of dit gevolgen heeft voor zijn positie is niet duidelijk. Barazite werd donderdag ook aan de kant gehouden. Onduidelijk is of hij kan spelen. Gezien de rentree van Boymans is de verwachting toch wel dat hij zondag een basisplaats krijgt. Dit zal dan ten koste gaan van of Peterson of Rubin. Tommy Oar is vaste waarde en hopelijk was zijn wissel geen voorbode van een blessure. De Aussie is al wekenlang in vorm en misschien wel Utrechts beste speler op dit moment en kan eigenlijk niet gemist worden. Helaas blijkt uit een tweet van Rene van den Berg dat Oar geblesseerd is.

De tegenstander: FC Twente

FC Twente verloor nog niet dit seizoen maar speelde al wel vier keer gelijk. Ook FC Twente moest donderdag spelen voor de KNVB Beker. De Tukkers wonnen de uitwedstrijden tegen Achilles ’29 vrij makkelijk en spelen in de volgende ronde tegen Go Ahead Eagles. Luc Castaignos is de gevaarlijkste man, maar ook Ziyech is iemand om rekening mee te houden. Vorig seizoen werd het in Enschede maar liefst 6-0.

Makkelie is zondag in de Grolsch Veste de scheidsrechter en de wedstrijd begint om 14.30 uur. Volgende week zaterdag speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Op zaterdag 4 oktober is de aftrap om 20.45 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Leeuwin – Markiet – Cortie

Diemers – Ayoub – Kali

Peterson – Boymans – Rubio

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing