FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #rodutr

16-12-2016

1 reactie


Onder leiding van scheidsrechter Lindhoudt gaat FC Utrecht de strijd aan met Roda JC voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Inderdaad, die scheidsrechter die in de uitwedstrijd tegen FC Twente niet al te best floot. Ramon Leeuwin is gewaarschuwd. Laten we er maar vanuit gaan dat ook een scheidsrechter revanche wil nemen na een slecht optreden.

Voor de mannen van Ten Hag alle reden om met een goed gevoel af te reizen naar Kerkrade. Al 8 wedstrijden niet meer verloren, een rondje verder in de beker en een, op papier, gunstige loting met de thuiswedstrijd tegen sc Cambuur. Nog één wedstrijd vlammen en bij een goed resultaat met een hele mooie positie de winterstop in. Even bijkomen van alle inspanningen.

Toch is de wedstrijd tegen Roda zeker niet te onderschatten. De Limburgers parkeren over het algemeen een dubbeldekker voor de eigen goal en gokken op een zeldzame counter. Niet in het mes lopen is een veelgehoord cliché die de trainer van de tegenstander bezigt. Het grootste probleem voor Roda JC ligt in het scorend vermogen, of liever gezegd, het ontbreken ervan. Toch blijft het oppassen, want hoewel er niet veel gewonnen wordt, wordt er ook niet veel verloren door de ploeg uit Kerkrade.

De vraag is natuurlijk of FC Utrecht ongeschonden uit het bekerduel is gekomen. Vanuit een tweet van Ard Schouten bleek al het ontbreken van Troupée en Conboy op de training. Op de site van de club is te lezen dat Conboy geblesseerd is en zeker ontbreekt, net als Strieder, Ruiter, Hardeveld en Braafheid. Troupée, die leek uit te vallen met een pijnlijke lies, is nog onzeker. Wat dat betreft zal de winterstop niet geheel ongelegen komen. Waar we eerder spraken over een bijna fitte selectie, is met de recente blessures van Ruiter en Strieder toch wat tegenslag opgetreden. Positief is wel dat de vervanger van Ruiter, David Jensen, al een aantal maal heeft aangetoond geen slechte vervanger te zijn. Hopelijk doet het gemis van Strieder zich in de tweede seizoenshelft niet gelden.

Maar eerst dus nog de afsluitende wedstrijd tegen Roda JC die zaterdag om 18.30 uur begint in Kerkrade. Ten opzichte van de bekerwedstrijd keert Haller weer terug in het elftal. Het is wel even afwachten hoe de verdediging en het middenveld eruit gaat zien. Zo zou Janssen weer in de verdediging geposteerd kunnen worden en Van der Maarel centraal achterin met Klaiber mogelijk op de plek van Troupée. Maar deze drie spelers kunnen natuurlijk ook op een andere positie staan met Janssen centraal, Van der Maarel op rechtsback en Klaiber op het middenveld. Uiteraard zijn er ook nog andere oplossingen te bedenken met bijvoorbeeld Ludwig op het middenveld. FC Utrecht zal er ieder geval wel vanuit kunnen gaan dat men het grootste deel van de wedstrijd balbezit zal hebben gezien de huidige speelwijze van Roda JC.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Klaiber – Van der Maarel – Leeuwin – Van der Meer

Amrabat – Janssen – Barazite – Ayoub

Zivkovic – Haller 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing