FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #rodutr

27-01-2016

0 reacties


Na de overwinning tegen PEC Zwolle is er weinig tijd om daarover na te genieten. De volgende ontmoeting staat alweer voor de deur. Donderdagavond is Roda JC de tegenstander. De ploeg uit Kerkrade is één van de actieve clubs tijdens de transferperiode. Pikant is dat één van de aanwinsten een huurling van FC Utrecht is. De bij de fans zeer populaire Kristoffer Peterson verruilde de grasmat van de Galgenwaard voor het Parkstad Stadion. De buitenspeler kwam onder Ten Hag vooralsnog niet veel verder dan een aantal invalbeurten, maar hoopt nu meer speelminuten te krijgen.

FC Utrecht hoopt donderdag de goede lijn voor te zetten in Kerkrade. Al zes competitieduels is er niet verloren, met de beker meegerekend zelfs zeven duels al ongeslagen. Een overwinning op Roda zorgt er zelfs voor dat FC Utrecht zich nestelt achter de traditionele top drie. Het zou een prestatie van formaat zijn. Zorgen zijn er inmiddels wel een beetje voor de club. Zo moeten er drie spelers onder het mes (Klaiber, Conboy en Nganioni). Eerlijkheid gebied daarbij wel te zeggen dat zeker de laatste twee niet zeker waren van een basisplaats. Daarbij zijn ook Janssen, Rubin en Hardeveld nog geblesseerd.

Ondanks de geblesseerden moet Ten Hag toch lastige keuzes maken. Nu het elftal zo goed draait is het lastig om geschorste of van een blessure terugkerende spelers in te passen. Zo staan Barazite en Boymans te popelen om in de basis te starten en zal Ludwig na zijn schorsing toch ook het idee hebben weer in de basis te beginnen. Maar de vervangers van de genoemde spelers zullen ook van mening zijn dat zij weer mogen starten. Waarschijnlijk zal Ludwig wel de plaats weer innemen van Sofyan Amrabat.

De vraag is ook wanneer de trainer het gaat aandurven om te starten met de aanvalslijn Barazite – Boymans – Haller. Het moet toch werkelijk schrik inboezemen als de verdediging van de tegenstander deze drie namen op het opstellingspapier ziet staan. Maar Ten Hag zal ook aan de balans willen denken en de vraag is wie hij moet opofferen om deze drie te laten starten. Dat Joosten het kind van de rekening zal zijn, is nog wel in te denken, maar wie de andere speler zal zijn die op de bank moet plaatsnemen, is niet zomaar in te vullen. Ramselaar en Ayoub lijken in deze vorm toch echt onomstreden. Ludwig is een optie, maar of het middenveld dan nog het overwicht heeft dat zij momenteel in de nodige wedstrijden duidelijk lieten zien, is de vraag.

Maar wie er ook zullen spelen, voor de supporters is het momenteel genieten. Ook in uitwedstrijden is niet op voorhand een nederlaag te verwachten. De manier waarop het elftal momenteel staat, geeft ook de burger op verplaatsing de nodige moed.

Vermoedelijke opstelling:

Ruiter

Van der Maarel – Leeuwin – Letschert – Kum

Ramselaar – Strieder – Ayoub – Ludwig

Haller – Barazite 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing