FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #rkcutr

08-02-2014

3 reacties


Na de onnodige en teleurstellende nederlaag tegen PEC Zwolle, moet er eigenlijk wel gewonnen in Waalwijk. Gezien de resultaten in het verleden en de prestaties van dit seizoen in uitwedstrijden, zal dat echter nog niet meevallen. Maar in deze competitie is ook weer alles mogelijk. Iedereen pakt punten van iedereen en met twee overwinningen denkt men aan Europees voetbal en na twee nederlagen wordt er gesproken over degradatie. Het maakt de eredivisie leuk en onvoorspelbaar.

Maar voor FC Utrecht is het dus wel tijd voor wat overwinningen. Jan Wouters kan zondag niet beschikken over Sarota (geschorst), Heerings, Mulenga, Van der Gun, Duplan, Martensson, Bulthuis en Janssen (allen geblesseerd). Door de schorsing van Sarota lonkt er een basisplaats voor de jonge Spaanse aanwinst Nando. Op de linksbackpositie zal waarschijnlijk Dorda debuteren in de basis. De van Heracles gekomen Duitser viel afgelopen donderdag na rust in voor de jonge Van der Winden. Verder zullen er geen wijzigingen plaatsvinden in de basis, of er moet vandaag nog iets vervelends gebeurd zijn op de training. Laten we hopen dat het einde van het blessureleed echter in zicht is en er nu alleen maar spelers gaan terugkomen.

Voorin dus weer het koppel De Ridder en Agudelo. Weer een paar dagen met elkaar getraind en hopelijk weer meer op elkaar ingespeeld. Agudelo maakte afgelopen donderdag zijn eerste treffer voor de FC. Dat moet hem vertrouwen en rust geven. Als Nando en Toornstra het duo voorin goed kunnen bedienen, moeten er mogelijkheden liggen voor FC Utrecht om RKC pijn te doen.

De tegenstander: RKC Waalwijk

RKC haalde in de laatste twee wedstrijden 4 punten,waaronder een 2-0 overwinning op het kwakkelende PSV. De Brabanders zijn hierdoor de laatste tijd opgeklommen op de ranglijst. De achterstand op FC Utrecht is nog maar twee punten. Uitblinker bij de Waalwijkers is de laatste tijd weer Evander Sno. De middenvelder, die geplaagd werd door hartproblemen, is uitermate belangrijk voor de ploeg met zijn loopvermogen en spelinzicht.

Scheidsrechter is nieuweling Van den Kerkhof. Laten we hopen dat hij van minder invloed is op het wedstrijdverloop dan zijn collega Sanders afgelopen donderdag. De wedstrijd in Waalwijk begint om 14.30 uur. Volgende week speelt FC Utrecht wederom een uitwedstrijd. In Alkmaar wordt dan de strijd aangebonden met het AZ van Dick Advocaat.


Vermoedelijk opstelling FC Utrecht:

Ruiter
Van der Maarel - Delpierre - Markiet - Dorda
Nando - Toornstra - Ayoub - Oar
De Ridder - Agudelo

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing