FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Regioteam - FC Utrecht

02-07-2014

1 reactie


Na twee zogeheten testdagen en vijf trainingen staat voor het eerste elftal van FC Utrecht donderdag 3 juli de eerste oefenwedstrijd van de nieuwe voetbaljaargang op het programma. Het team van trainer/coach Robby Alflen neemt het op tegen een regioselectie, die bestaat uit spelers van SCH’44 uit Harmelen, PVCV uit Vleuten en gastheer v.v. De Meern. Op Sportpark De Meern wordt morgen om 19.00 uur afgetrapt.

Entrees en rentrees
De blikken van velen zullen in De Meern voornamelijk gericht zijn op de aanwinsten van FC Utrecht, die tijdens het treffen met het regioteam hun eerste speelminuten maken. Tijdens de zomerperiode versterkte de ploeg uit de Domstad zijn vlaggenschip met Willem Janssen (FC Twente), Ramon Leeuwin (SC Cambuur), Ruud Boymans (AZ), Danny Verbeek (Standard Luik, gehuurd), Chris Kum (sc Heerenveen) en Anouar Kali, die overkwam van Roda JC Kerkrade. Daarnaast keerden Leon de Kogel (was verhuurd aan VVV-Venlo) en Michael Zullo (was verhuurd aan Adelaide United) deze zomer terug op Sportcomplex Zoudenbalch. Ook dat duo sloot aan bij de selectie van oefenmeester Alflen. Zij maken in De Meern dus mogelijk hun rentree in het shirt van FC Utrecht.

Regioteam
De selectie van het Regioteam dat het tegen FC Utrecht opneemt, bestaat uit: Robbin Brandsen, Bart Nieuwenhuizen, Dion van der Gun, Roel Nieuwenhuizen, Jim Zeehuisen (allen PVCV), Nils Peters, Joey van Bemmel, Adi Zeljkovic, Sander Tervoort, Nick Mansveld (allen SCH’44), Tom Gentenaar, Martijn Smorenburg, Joris van Rooijen, Stef Vermeulen, Danny ter Hoeve en Steve Blokland (allen v.v. De Meern).

'Intenties tonen'
Trainer/coach Alflen geeft zijn ploeg voor het treffen met het Regioteam duidelijke instructies mee, zo vertelde hij eerder deze week op FCUtrecht.nl. “Het gaat om de intenties. Aanvallend voetbal, dat wil ik zien. Vroeg druk zetten. Ervoor zorgen dat die gasten waar we tegen spelen nooit langer dan tien seconden de bal in hun bezit hebben”, aldus Alflen, die zijn team in het seizoen 2014/2015 een aanvallende speelstijl wil laten hanteren.

Live verslag via Twitter
FC Utrecht doet van de vriendschappelijke wedstrijd Regioteam – FC Utrecht rechtstreeks verslag via Twitter. Wie op de hoogte wil blijven van wat er op en rondom het veld gebeurt bij de eerste oefenpartij van FC Utrecht van het nieuwe seizoen, kan het verslag volgen via www.twitter.com/fcutrechtmatch. Meepraten over de oefenwedstrijd op Twitter? Gebruik dan #regutr en #fcutrecht.

Informatie voor bezoekers
Wie voornemens is de wedstrijd Regioteam – FC Utrecht te bezoeken, doet er goed aan om vanwege beperkte parkeermogelijkheden indien mogelijk met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Wie met de auto komt, kan parkeren bij hockeyclub Fletiomare (Alendorperweg). De wedstrijd Regioteam – FC Utrecht begint op donderdag 3 juli om 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij Sportpark De Meern. Een kaartje kost voor jeugd t/m 12 jaar en 65+’ers 4 euro en 8 euro voor mensen die niet tot één van die leeftijdscategorieën behoren.

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing