FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

voorbeschouwing #psvutr

11-02-2017

0 reacties


De overwinning van vorige week op Heerenveen was zwaarbevochten. Hierdoor werd wel de vierde plek op de ranglijst bereikt. Het werd dus aanhaken bij de subtop. Of het reeel is om te verwachten dat er ook dit weekend een positief resultaat val behalen, valt te bezien. Sowieso gezien de statistieken uit het verleden. FC Utrecht won voor de competitie slechts één keer in Eindhoven en dat is al heel lang geleden. Toch is er een recente overwinning die nog op het netvlies staat. Vorig seizoen werd er voor de beker in Eindhoven gewonnen met daarbij een fantastische Haller die geen kind had aan de verdedigers van PSV.

Haller is nu echter één van de spelers die getroffen is door de griepgolf. Ook Troupée, Zivkovic, Hardeveld, Klaiber en Labyad hadden te maken met de griep. Het is nog niet bekend wie van deze spelers fit genoeg is om te spelen, maar blijkbaar stonden ze gisteren wel allemaal op het trainingsveld. Op dat trainingsveld ontbraken wel de diverse geblesseerde spelers. Naast de al langer geblesseerde Braafheid, Ruiter, Conboy en Strieder zijn inmiddels ook Amrabat en Brama met enkelblessures afgehaakt. Hoewel hij een historische rode kaart pakte en dus de geschiedenisboeken in gaat, is Ludwig natuurlijk wel geschorst. Hij staat twee wedstrijden aan de kant.

Dus een behoorlijke puzzel voor Ten Hag en consorten. We gaan er voor het gemak maar even van uit dat alle door de griep gevelde spelers fit genoeg zijn om zondag aan de wedstrijd te beginnen. Achterin zou Mark van der Maarel de plek kunnen innemen van Janssen die vermoedelijk een linie zal opschuiven om Brama te vervangen. Ook Klaiber zou die rol kunnen vervullen waardoor Janssen eventueel ook een andere positie op het middenveld zou kunnen invullen. De vraag is of Ten Hag kiest voor een aanvallend middenveld of het wat behoudender inkleedt. In geval van aanvallend, dan zou Joosten zijn opwachting kunnen maken in plaats van Klaiber.

Ayoub zal bij voldoende herstel, ook weer terugkeren op het middenveld. In de aanval zullen Haller en Zivkovic ondersteunt worden door Barazite. Voor Labyad is het het terugzien met de club waar hij zijn loopbaan begon. De middenvelder annex aanvaller zal waarschijnlijk nog niet gaan starten maar komt wel steeds dichter bij het moment dat hij volledige wedstijden kan spelen. Voor Ten Hag weer een lichtpuntje om weer wat extra mogelijkheden te hebben in de persoonlijke bezetting.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Higler en de aftrap in Eindhoven is om 16.45 uur. Volgende week zaterdag speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Die wedstrijd begint om 20.45 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Van der Maarel – Leeuwin – Van der Meer

Klaiber – Janssen – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing