FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #necutr

18-03-2017

0 reacties


Kan FC Utrecht zich vanavond in Nijmegen revancheren voor de slechte tweede helft vorige week in Almelo? Als de formatie van Erik ten Hag plek 4 wil behouden, dan is het behalen van drie punten noodzakelijk. Immers: Vitesse en AZ kunnen bij winst ook aanspraak maken op plek 4.
Voor FC Utrecht is een overwinning bij NEC in de laatste 12 ontmoetingen slechts één keer voorgekomen, en dat was op 7 december 2008 (1-2).

Vanwege blessures ontbreken Robbin Ruiter, Edson Braafheid, Robin van der Meer, Rico Strieder en Patrick Joosten zeker in de wedstrijdselectie. Deze week trainde Nacer Barazite vanwege overbelastingsverschijnselen ook aangepast, en mogelijk start hij op de bank. Aanwinst Zakaria Labyad is dan zijn logische vervanger. Robin van der Meer wordt naar verwachting vervangen door Kevin Conboy (ex-NEC), maar voor die positie is ook Jeff Hardeveld een optie. Tevens kan Ten Hag kiezen tussen Ramon Leeuwin en Mark van der Maarel als centrale verdediger naast Willem Janssen. Van der Maarel kwam tegen Heracles goed weg omdat hij geen tweede gele kaart kreeg, en daarom lijkt Leeuwin de voorkeur te krijgen. Andreas Ludwig keert weer terug op de bank, en zal daar naar verwachting met onder meer Richairo Zivkovic plaats nemen.

De verwachte opstelling van FC Utrecht is:

Jensen
Troupée - Leeuwin - Janssen - Conboy
Brama
Amrabat - Labyad - Ayoub
Kerk - Haller

Tegenstander NEC zit in een negatieve spiraal, en liep vorige week onnodig tegen een nederlaag aan op bezoek bij ADO Den Haag. Het vreemdelingenlegioen van coach Peter Hyballa zal moeten winnen om boven de nacompetitiestreep te blijven. Het is aan de formatie van Erik ten Hag om dat te voorkomen en eindelijk weer eens een resultaat in Nijmegen te halen. Dit alles onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing