FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #nacutr

29-11-2014

1 reactie


Waar we vorige week aangaven dat FC Utrecht steeds meer op oorlogssterkte komt, moeten we achteraf vaststellen dat we de linies niet goed wisten vast te houden. Vooral in de tweede helft waren de stellingen verlaten en was Cambuur de baas in de Galgenwaard. Zaterdagavond wacht een nieuwe slag in Breda, waar NAC al tijden in de hoek zit waar de klappen vallen.

Vorige week viel Ramon Leeuwin geblesseerd uit. Volgens de berichtgeving kan de centrale verdediger niet spelen in Breda. Hierdoor schuift Markiet naar rechts en zal Kai Heerings een basisplek krijgen als linker centrale verdediger. Christian Kum zal weer als rechtsback spelen en Mark van der Maarel als gelegenheidslinksback. Het blijft opvallend dat Alflen weigert om met een linkspoot als linksback te spelen. Blijkbaar is het FC Utrecht niet gelukt om in de jeugd een goede linksback op te leiden. Yannick Cortie wordt blijkbaar niet gezien als volwaardige vervanger van de geblesseerde Michael Zullo.

Edouard Duplan, die vorige week op de bank zat, zal na lang blessureleed weer zijn opwachting maken in de basiself. Dit gaat dan weer ten koste van de nog wisselvallige Peterson. Ook Rubio Rubin kan weer rekenen op een basisplek. Op het middenveld zal hij samen spelen met Willem Janssen en Yassin Ayoub, die deze week zijn contract verlengde. Tommy Oar moet samen met Duplan Boymans van de nodige munitie voorzien.

Een speciale dag morgen. Dan is het immers negen jaar geleden dat de sympathieke en talentvolle David di Tomasso in zijn slaap overleed. Een dag die nog altijd in het geheugen staat van alle FC Utrecht supporters. Voor de spelers zal het wat minder in de herinnering spelen. Geen van hen speelde toen ook al in het eerste elftal. Een overwinning zou deze dag heel speciaal zijn.

De tegenstander: NAC Breda
De problemen zijn groot bij NAC. Trainer ontslagen, twee spelers uit de selectie gezet, het rommelt in de spelersgroep en het degradatiespook waart rond. Zorgelijke tijden dus voor de club en de trouwe fans. Dreigt er voor de club een scenario als N.E.C. en Roda JC? Of gaat FC Utrecht ze er weer bovenop helpen?

Scheidsrechter in Breda is Kamphuis. De wedstrijd begint om 19.45 uur. Volgende week speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De aftrap is zondag 7 december om 14.30 uur.
 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Kum - Markiet - Heering - Van der Maarel

Janssen - Rubin - Ayoub

Duplan - Boymans - Oar

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing