FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #nacutr

27-03-2014

5 reacties


Tegenstander is NAC Breda, dat ook niet hoefde te spelen afgelopen weekend. Opvallend is dat de Brabanders een oefenpartij inplanden, waar FC Utrecht de spelers vrijaf gaf. Welke club de beste keuze heeft gemaakt, zal na afloop van de wedstrijd blijken.

FC Utrecht trainde deze week twee keer in stadion Galgenwaard. Dit vanwege de erbarmelijke staat van het trainingsveld op Zoudenbalch. Uit de woensdagtraining bleek dat het mogelijke basiselftal  gelijk is aan de startende elf in de wedstrijd tegen N.E.C. Uit deze wedstrijd wist FC Utrecht een punt te peuren. Het is wel het elftal dat eigenlijk in grote lijnen het beoogde elftal is. Dat houdt in dat Dave Bulthuis weer als linksback wordt geposteerd. Cedric van der Gun, die na lang blessureleed meteen een hele wedstrijd voor zijn kiezen kreeg, zal dan weer de nummer 10 positie innemen achter het spitsenduo De Ridder en Agudelo.

Yassin Ayoub ontbreekt wegens een blessure en uiteraard zijn Janssen en Duplan er nog niet bij. Positieve ontwikkelingen bij Janssen zijn in ieder geval de berichten dat hij volgend seizoen zo goed als zeker ook speler van FC Utrecht is. Wanneer hij weer op het veld zijn rentree maakt, is helaas nog niet bekend. Een andere positieve ontwikkeling is dat de geblesseerde Mulenga vrijdag weer bij de wedstrijdselectie zit. Zo kan Wouters over steeds meer spelers beschikken en heeft hij meer mogelijkheden tot wisselen.

Drie punten in Breda zijn zeer welkom. FC Utrecht won in totaal 10 keer eerder in Breda. De laatste keer is echter al vier jaar geleden. Vorig jaar werd het 1-1, een uitslag waar dit seizoen misschien voor getekend wordt. Beide ploegen verloren in de afgelopen vijf wedstrijden slechts een keer. NAC Breda zal ongetwijfeld weer gesteund worden door hun fanatiek meelevende aanhang. In het uitvak zullen zo’n 400 FC Utrecht supporters plaatsnemen om onze jongens te steunen.

Scheidsrechter is vrijdagavond Dennis Higler. De aftrap is om 20.00 uur. Komende woensdag speelt FC Utrecht de belangrijke thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Die wedstrijd in de Galgenwaard begint om 18.45 uur. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten te kopen via een (s)cc verplichting. Per FC Utrecht (seizoen)clubkaart kunnen maximaal vier kaarten gekocht worden.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:
Ruiter
Van der Maarel – Delpierre – Heerings – Bulthuis
Toornstra – Martensson – Van der Gun – Oar
De Ridder - Agudelo

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing