FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #heeutr

16-05-2017

0 reacties


Woensdag 17 mei om 18:30 start FC Utrecht (na het fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyÿk) met het toetje van het seizoen: de play offs. Erik ten Hag was op voorhand duidelijk. Hij wil op 28 mei als winnaar de play offs hebben afgesloten. Er staat dus weer iets op het spel.

Om Europa in te gaan, zal eerst sc Heerenveen verslagen moeten worden. In speelronde 2 van het afgelopen seizoen eindigde dit duel in 2-2. Voor FC Utrecht scoorden toen Sébastien Haller van elf meter en Bart Ramselaar. Voor de middenvelder was dit achteraf het laatste duel in dienst van FC Utrecht, voor de Franse spits geldt dat hij gisteren werd gepresenteerd als nieuwe speler bij Eintracht Frankfurt. De hoop is dat hij nog vier keer in actie komt voor FC Utrecht en bij kan dragen aan een passend afscheidscadeau.

De verwachting is dat Erik ten Hag weer terug gaat naar een vertrouwde basisopstelling. Tegen AZ gaf hij Jensen, Janssen, Haller, Ayoub en Kerk volledig rust. Geen van deze spelers is geblesseerd. Dat geldt wel voor de al langer afwezigen Joosten, Strieder, Conboy en Troupée. Keuzes die nog wel moeten worden gemaakt, zijn wie de backposities gaat bezetten. Op rechts kunnen Klaiber en Van der Maarel uit de voeten, op links geldt dat voor Van der Meer, Hardeveld en eventueel Braafheid. En wie start er op de 10-positie? Nacer Barazite deed in Alkmaar weer van zich spreken met een assist en een goal, maar ook Zakaria Labyad kan prima op die positie uit de voeten. Hij groeit ook steeds meer naar zijn oude niveau.

De verwachte opstelling is:

Jensen
Klaiber - Leeuwin - Janssen - Van der Meer
Brama
Amrabat - Labyad - Ayoub
Kerk - Haller

Tegenstander sc Heerenveen heeft een zeer teleurstellende tweede competitiehelft achter de rug. In die periode behaalde de ploeg van Jurgen Streppel slechts 14 punten (tegen 37 voor FC Utrecht). Alleen Go Ahead Eagles deed het beroerder. En na de 0-2 nederlaag tegen NEC zal sc Heerenveen er alles aan gelegen zijn een positief resultaat neer te zetten. FC Utrecht is gewaarschuwd.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
19 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (2) Kikker 50pt
3 (3) Sjakie 47pt
4 (7) badbo13 42pt
5 (6) chapri 41pt
6 (4) El Nino 41pt
7 (9) tonyb 40pt
8 (5) Le@n 40pt
9 (10) Menno 39pt
10 (11) fanvandeFC 39pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing