FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #herutr

20-02-2015

5 reacties


Na de 6-1 overwinning tegen FC Dordrecht staat zaterdag de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Ook nu weer een belangrijk duel. Bij winst is er een leuk gaatje richting de onderste ploegen en zal de rust binnen de club wel wederkeren. Een nederlaag zal de zorgen weer doen toenemen met alle bijbehorende onrust van buiten de club.

FC Utrecht moet het stellen zonder de geschorste Willem Janssen. De middenvelder kreeg vorige weer twee keer geel van de slecht fluitende Wiedemeijer en is nu voor een wedstrijd geschorst. Daar tegenover staat de terugkeer van Leeuwin, die tegen Dordrecht een schorsing uitzat. Goed nieuws uit de ziekenboeg is dat Van der Maarel en Peterson weer op het veld gesignaleerd zijn. Boymans en Zullo zitten nog steeds in de lappenmand en zijn voorlopig nog niet inzetbaar.

Alflen heeft voor Amrabat gekozen als stand-in voor Janssen. Alflen probeerde deze week ook de variant met Rubin uit maar zag dat vanwege de balans niet zitten. Amrabat speelt controlerender en daardoor kan Ayoub op zijn positie blijven spelen. Na de vier goals van Sebastien Haller is iedereen benieuwd of de spits dit een vervolg kan geven. In de achterhoede zal Markiet weer plaats moeten maken voor Leeuwin.

De tegenstander: Heracles Almelo

Het is een moeilijk seizoen voor de club uit Almelo. Na jaren, waarin de club met de lage begroting relatief makkelijk in de eredivisie bleef, staat men nu in de gevarenzone. Net op het moment dat er eindelijk verbouwd mag worden in Almelo. Behouden van het eredivisieschap is derhalve uitermate belangrijk. De drie punten zijn dus van harte welkom. De Almelo-ers missen Bruns, Tannane en Te Wierik.

Scheidsrechter is de heer Kamphuis. De aftrap is morgen om 20.00 uur. Volgende week speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Op zondag 1 maart is de aftrap om 14.30 uur.

 

Vermoedelke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Kum - Leeuwin - Letschert - Hardeveld

Amrabat - Ayoub - Diemers

Duplan - Aller - Oar

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing