FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #herutr

29-11-2013

0 reacties


Het blijft maar doorgaan. Vandaag twitterde René van den Berg dat er weer een speler geblesseerd de training moest verlaten. Sjakie moet zaterdag verstek laten gaan met een bovenbeenblessure. Hoe ernstig de kwetsuur is, is nog niet bekend. Aangezien Edouard Duplan weer kan spelen, is het wel de vraag of Sjakie nog in de basis had gestaan aanstaande zaterdag. Vorige week liet Elroy Pappot wel zien niet uit de toon te vallen in het elftal en hij mag misschien hopen op een vervolg. De drie punten waren vorige zeer welkom en geven de burger weer moed naar de komende wedstrijd.


Een wedstrijd tegen Heracles Almelo op het kunstgras. Geen wedstrijden waar FC Utrecht historisch gezien veel plezier aan beleefde. Maar aangezien resultaten in het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, is het iedere keer weer gewoon 0-0 aan het begin van de wedstrijd en biedt iedere kans weer nieuwe mogelijkheden. Wouters kan zaterdag (nog) niet beschikken over Sarota, Mulenga, Nilsson, Martensson, Van der Gun, Janssen en Sjakie wegens blessures. Mark van der Maarel is na zijn rode kaart voor een wedstrijd geschorst. Lichtpuntje is natuurlijk de teruggekeerde Duplan. Adam Sarota heeft afgelopen maandag voor het eerst weer speelminuten gemaakt in Jong FC Utrecht.

Achterin zal Timothy Derijck de plaats innemen van Van der Maarel. De Belg viel vorige week in na de rode kaart van Van der Maarel en kreeg van een klein gedeelte van de aanhang een fluitconcert. In een interview liet de huurling hierover zijn ongenoegen blijken. De Belg is de volgende speler die uitgefloten werd door de eigen aanhang. Van der Maarel en Kali hadden eerder met dit rare fenomeen te maken. De centrale verdediger kon tot nog toe niet brengen waarvoor hij gehaald is, maar het gefluit zal hem niet sterker maken en dat in een periode dat FC Utrecht iedere speler hard nodig heeft door de aanhoudende blessuregolf en de smalle selectie. Hopelijk laat Derijck zaterdag zien waarom hij is gehuurd van PSV.

Achterin zullen er verder geen veranderingen zijn. Ruiter, Bulthuis, Markiet en Heerings zullen deze linie vorm gaan geven. Op het middenveld zullen Ayoub (trainde vrijdag ook niet mee), Duplan, Toornstra en Oar waarschijnlijk wel beginnen. Steve de Ridder is de onomstreden spits en zou Pappot er omheen kunnen spelen. Uiteraard zijn er nog wat varianten mogelijk met bijvoorbeeld Diemers op het middenveld en Toornstra op 10, of Duplan meer in een vrije rol naast De Ridder. Misschien heeft Wouters nog wel een verrassing op het oog door Romano van der Stoep weer een kans te geven.

De tegenstander: Heracles Almelo

Heracles kent een moeizame start. Nadat Peter Bosz de overstap maakte naar Vitesse moest de club op zoek naar een nieuwe trainer. Dit werd De Jonge. Buiten de nieuwe trainer moet Heracles altijd wel weer op zoek naar nieuwe spelers. De club weet de spelers goed te verbeteren waardoor er regelmatig spelers vertrekken naar andere clubs. Doordat het budget beperkt is, moet Heracles altijd weer creatief zijn en hebben de nieuwe spelers tijd nodig om ingespeeld te raken en aan het niveau te wennen. Het is nu aan de mannen van Wouters om te profiteren van de nog moeizame periode waarin het elftal van De Jonge zich bevindt.

De wedstrijd staat zaterdagavond onder leiding van scheidsrechter Higler. De aftrap in het Polman stadion is om 20:45 uur. Volgende week vrijdag speelt FC Utrecht de volgende thuiswedstrijd. Als 0- 6 december Sinterklaas weer is vertrokken, komt N.E.C. naar de Galgenwaard.

 

Vermoedelijke opstelling:

Ruiter

Markiet – Derijck – Heerings – Bulthuis

Duplan – Toornstra – Ayoub – Oar

De Ridder – Pappot

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing