FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #herutr

06-12-2012

2 reacties


De belangrijke overwinning op AZ afgelopen week, geeft de burger moed voor het volgende treffen. Tenminste, als  de wedstrijd gespeeld gaat worden. De weersverwachtingen voor morgen zijn niet al te best met al dat sneeuw in het vooruitzicht. Uiteraard zal het veld best wel sneeuwvrij gemaakt kunnen worden, maar kunnen de bezoekers het stadion wel bereiken? Dat zal de vraag zijn. Laten we de voorbeschouwing maar maken alsof er morgen in Almelo gewoon gespeeld kan worden.

FC Utrecht won in alle wedstrijden in Almelo slechts een keer. Daarvoor moeten we helemaal terug naar 1985. Toen werd er nog niet gespeeld op kunstgras en ook nog niet in het huidige stadion. Doordat Heracles lang in de eerste divisie bivakeerde, is het duel ook pas de laatste jaren regelmatig gespeeld. Tegenwoordig is de ploeg uit Almelo een vaste waarde in de eredivisie en zeker niet meest makkelijk te bespelen tegenstander. Zoals aangegeven zal de overwinning op AZ de spelers het nodige vertrouwen hebben gegeven. Jan Wouters hoeft niet veel te sleutelen aan zijn eerste elf.

Dave Bulthuis is terug na zijn schorsing en zal waarschijnlijk de plek van Michael Zullo weer innemen. Zullo speelde verdienstelijk, maar Bulthuis heeft na zijn reeks wedstrijden het nodige krediet opgebouwd en zal zijn plekkie ongetwijfeld weer mogen innemen. Duplan, Van der Gun en Nilsson zijn er niet bij, Ayoub heeft zijn eerste minuten weer gemaakt in Jong FC Utrecht. Alexander Gerndt krijgt van Wouters ook weer het vertrouwen nadat hij vorige week in de rust werd gewisseld. Leon de Kogel was toen na 45 minuten zijn vervanger en de Houtenaar wist ook meteen het net te vinden. Toch zal hij morgen weer op de bank plaats moeten nemen. Opvallend bericht in het wedstrijdverslag van jong FC Utrecht was dat Sjakie daar als spits heeft gespeeld. De Japanner was ondanks die vreemde positie tevens een van de uitblinkers.


Winst in Almelo zou zeer welkom zijn, zeker gezien de stand op de ranglijst. N.E.C. speelt een lastige uitwedstrijd tegen RKC en de afstand met onder andere de tegenstander zal dan ook voor de nodige rust zorgen. Zeker nadat deze week naar buiten kwam dat FC Utrecht openstaat voor de verkoop en vertrek van een aantal dure spelers. Mochten deze spelers vertrekken dan is de kans op wisselvalligheid met deze jonge selectie een stuk groter en zijn alle punten voor de winterstop meer dan welkom.

De tegenstander: Heracles Almelo
Peter Bosz doet het naar behoren met zijn ploeg. Bij Heracles is over het algemeen weinig geld tot investeren maar toch staat er altijd een behoorlijke selectie. Dat het thuisvoordeel belangrijk is, blijkt wel uit de resultaten. Slechts een keer verloor de ploeg op het eigen kunstgras. Het elftal speelt vaak fris voetbal met veel lopende spelers die dreiging naar voren hebben. Marco Vejinovic werd vorige week het veld uitgestuurd maar kreeg een voorwaardelijke straf en kan morgen dus spelen. Een belangrijke speler die zijn collega's altijd makkelijk weet te vinden. Spits Armenteros staat in de belangstelling van diverse clubs wegens zijn goede spel. Heracles kan morgen niet beschikken over Gouriye, Vujicevic, Pedro, Schenkenveld en Veldmate.

Scheidsrechter in Almelo is Ruud Bossen. Aftrap in het Polman Stadion is om 20.00 uur. Volgende week zondag speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Aftrap van die wedstrijd is om 12.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht

Ruiter
Van der Maarel - Van den Hoor - Wuytens - Bulthuis
Sarota - Kali - Asare - Oar
Mulenga - Gerndt   

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing