FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #heeutr

11-08-2016

0 reacties


Helaas ging de seizoensopening tegen PSV verloren. Geen vreemd resultaat, wel een onterecht. FC Utrecht verdiende minimaal een punt tegen de landskampioen. In ieder geval gaf het spel reden tot tevredenheid na de toch, qua resultaten, tegenvallende oefencampagne. De mannen van Ten Hag moeten nu aantreden tegen sc Heerenveen. De Friezen begonnen het seizoen met een gelijkspel tegen AZ.

Vandaag verscheen het bericht dat Erik ten Hag niet langer wilde wachten op Edson Braafheid. De verdediger trainde al enige tijd mee en kon bij FC Utrecht tekenen maar talmde naar de mening van de trainer te lang. Uiteraard wil hij niet verrast worden door een late afzegging zodat er voor FC Utrecht nog maar weinig tijd zou overblijven voor het aantrekken van een vervangen voor de vertrokken Timo Letschert. Xandro Schenk (Go Ahead Eagles) en Menno Koch (PSV) zouden op het alternatieve lijstje staan.

Voorlopig doet Ten Hag het dus met Willem Janssen als centrale verdediger. De middenvelder van oorsprong heeft nog wel tijd nodig om te wennen aan deze positie. Vooral verdedigend is het een groot verschil met Letschert. Tegen PSV werd Sean Klaiber nog voor rust vervangen met waarschijnlijk een blessure. De verdediger speelde echter de volgende dag al weer 90 minuten met een combinatieteam tegen Feyenoord en is dus fit voor de trip naar Friesland. De voor hem ingevallen Troupée speelde een goede wedstrijd en zou wel eens weer een basisplaats kunnen krijgen.

Het goede optreden van Amrabat zorgt ervoor dat op het middenveld vooralsnog Andres Ludwig genoegen moet nemen met de bank. Verder zijn Ayoub en Ramselaar, naast de onvermoeibare Strieder, natuurlijk zekerheidjes. Voorin zal Haller het moeten doen met ondersteuning van Rubio Rubin. De Amerikaan valt op door zijn werklust, maar is nog het grote talent dat FC Utrecht in hem zag. Hopelijk geven een aantal basisplekken op rij hem de rust en vertrouwen om toch te laten zien wat de scouting ooit in hem zag. Nacer Barazite is geblesseerd en zal niet in actie komen tegen Heerenveen.

De wedstrijd begint vrijdag om 20.00 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter Manschot. Volgende week zondag speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen AZ. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Troupée – Leeuwin – Janssen – Conboy

Ramselaar – Strieder – Ayoub – Amrabat

Haller – Rubin

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing