FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #heeutr

29-08-2014

1 reactie


Vorige week werd er verrassend gewonnen in De Kuip. Hoewel Feyenoord in de eerste helft de wedstrijd had moeten beslissen, was het Antwi die met het 2100ste doelpunt van FC Utrecht voor de drie Utrechtse punten zorgde. Een vijfde plek als gevolg. En dat in een weekend waar duidelijk werd dat Jens Toornstra de club ging verlaten. Uiteraard zorgde dat weer voor de nodige onrust, maar FC Utrecht wist deze week wel meteen weer een nieuwe aanwinst te contracteren. De Zweed Kristoff Peterson werd overgenomen van Liverpool. Diverse Liverpool fans uitten hun ongenoegen via de social media, dus laten we hopen dat de 19 jarige flankspeler een goede versterking is.

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Heerenveen op het programma. Alflen kan niet beschikken over De Kogel, Verbeek, Boymans, Duplan, Zullo, Van Velzen en Heerings. Een flinke waslijst blessures. Gelukkig kan de trainer wel weer beschikken over Rubio Rubin, die deze week ook werd geselecteerd voor het Amerikaanse elftal. Tommy Oar liet tegen Feyenoord zien weer fris en gretig te zijn en is ook weer een welkome aanvulling voor de selectie. Hopelijk kan FC Utrecht de lijn van de tweede helft tegen Feyenoord door trekken. Toch zal het met vallen en opstaan gaan. Er zijn flink wat nieuwe spelers die ingepast moeten worden en alle blessures helpen daar niet aan mee.

FC Utrecht speelt morgen zijn 1500ste wedstrijd in de eredivisie. Maar of Heerenveen wil meewerken aan een Utrechts feestje valt te betwijfelen. De Utrechters hebben het vaak moeilijk in Friesland. Vorig seizoen werd het 4-1 voor de ploeg van toen nog trainer Van Basten. De ploeg van Alflen moet zich maar vasthouden aan een jaar eerder. Toen won FC Utrecht met 2-4 en plaatste het zich voor de play-offs (waar Heerenveen werd uitgeschakeld!).

De tegenstander: sc Heerenveen
Ook de Friezen hebben te maken met wisselingen in de selectie. Zo vertrok topscorer Finnbogasson en smaakmaker Ziyech. Tevens vertrok trainer Marco van Basten. Zijn plaats is ingenomen door Dwight Lodeweges die bij aartsrivaal Cambuur Leeuwarden goed werk deed. Joey van den Berg keert terug na een schorsing, terwijl de van NAC gekomen Jordy Buijs nog niet hersteld is van zijn blessure. Tevens is er de onrust bij Van Aanholt die heeft aangegeven naar een andere Nederlandse club te willen.

Scheidsrechter is zaterdag Dennis Higler. De leidsman zal om 20.45 uur het eerste fluitsignaal geven. Volgende week is er geen wedstrijd. Wegens een interland weekend, hebben de spelers een vrij weekend. Wel staat midweeks nog een oefenduel tegen Magreb ’90 op het programma.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Leeuwin – Markiet – Kum

Janssen – Kali – Ayoub

Peterson – Rubin – Oar

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing