FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #heeutr

04-05-2013

0 reacties


Ondanks een aantal afwezigen wist FC Utrecht vorige week wederom drie punten bij te schrijven aan het toch al behoorlijke puntenaantal. In Zwolle werd PEC met 1-2 verslagen. Pappot was de matchwinner nadat Asare en Broerse hadden gescoord. De Jong FC Utrechter had voor het eerst een basisplaats en liet samen met Romano van der Stoep zien dat achter de huidige jonge ploeg de volgende jongelingen alweer worden klaargestoomd voor de stap naar de eerste selectie.

Vorm
Zondag staat de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. Jan Wouters mist voor deze wedstrijd uiteraard Takagi en Sarota. Ook voor Leon de Kogel lijkt het seizoen er op te zitten. De aanvaller had al langer liesklachten en moet daaraan geopereerd worden. Tegen PEC Zwolle moest De Kogel in de rust gewisseld worden en het lijkt er op dat de operatie toch eerder noodzakelijk is dan gehoopt. Nilsson en Schepers, die vrijdagavond zijn oude club kampioen zag worden, zijn weer hersteld maar missen nog wedstrijdritme. In de voorgaande wedstrijden liet Wouters, soms noodgedwongen, jongens minuten maken met het oog op volgend seizoen. Nu er nog maar twee wedstrijden te spelen zijn, zal er toch naar de juiste vorm voor de playoffs toegewerkt gaan worden. Hoewel met die vorm weinig mis is momenteel, want van de laatste vijf wedstrijden werden er vier gewonnen.

Opstelling
Het is dus afwachten met welke elf er zondag tegen sc Heerenveen wordt begonnen. De Friezen zouden zomaar ook de tegenstander in de playoffs kunnen zijn. Wil Wouters het achterste van zijn tong laten zien of speelt hij blufpoker? In de goal geen vraagteken en in de linie daarvoor zal ongetwijfeld Jan Wuytens weer terugkeren ten koste van Heerings. Mike van der Hoorn viel tegen Zwolle geblesseerd uit, maar er zijn geen berichten dat de centrale verdediger niet kan spelen. Bulthuis en Van der Maarel zullen de zijkanten bewaken. Op het middenveld blijft de vraag of Wouters weer kiest voor de vertrekkende Kali. Tommy Oar en Cedric van der Gun zijn weer inzetbaar net als Jacob Mulenga. Morgen om 12.30 uur zal duidelijk zijn welke keuzes Wouters heeft gemaakt.

De tegenstander : sc Heerenveen
Utrechter Marco van Basten had het moeilijk in de beginfase van zijn eerste jaar als trainer van sc Heerenveen. Door het vertrek van de gehele voorhoede, had hij tijd nodig om het elftal neer te zetten. Inmiddels is Heerenveen opgeklommen tot de zevende plek en is het een geduchte tegenstander aan het worden. Onder leiding van aanvalsleider Alfred Finnbogason en Djuricic speelt Heerenveen aanvallend voetbal. Zorgenkindje lijkt vooral de verdediging waar zeker in het begin van het seizoen de nodige steken werden laten vallen, getuige de 58 tegengoals. Toch zullen de Friezen met vertrouwen aantreden in het Abe Lenstra stadion. FC Utrecht won er immers slechts drie keer in het verleden. Aan de andere kant kan FC Utrecht met winst een clubrecord evenaren. Winst in Heerenveen zou de achttiende winstpartij van het seizoen zijn.

In Heerenveen is Eric Braamhaar de scheidsrechter. De wedstrijd begint om 12.30 uur. Volgende week speelt FC Utrecht de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie tegen Heracles Almelo. Er is geen clubkaartverplichting en de wedstrijd begint om 14.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:
Ruiter
Van der Maarel – Van der Hoorn – Wuytens – Bulthuis
Toornstra – Mårtensson – Asare – Oar
Mulenga – Van der Gun

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing