FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #groutr

26-08-2017

0 reacties


Gaat FC Groningen profiteren van de vermoeide benen van de Utrechtse selectie? Of heeft Ten Hag het al voor elkaar dat de 120 minuten in Sint Petersburg en de terugreis vanuit Rusland alweer uit het systeem van de spelers is? Zondagmiddag om 16.45 uur is de aftrap in de Euroborg. Dan zal moeten blijken hoe FC Utrecht de teleurstelling van het niet bereiken van de poule fase van de Europa League heeft verwerkt. In ieder geval mag de ploeg trots zijn op hetgeen in Europees verband is gepresteerd. Laten we daarbij ook de goede competitiestart niet vergeten.

Zo kort voor de interland-break zouden drie punten in Groningen natuurlijk wel heel mooi meegenomen zijn. Ten Hag zal er ongetwijfeld voor kiezen om een aantal spelers wat rust te geven na alle fysieke inspanningen. Laatste aanwinst Bahebeck zou wel eens zijn eerste basisplaats kunnen krijgen na zijn invalbeurt van afgelopen donderdag. Ook Braafheid mag misschien een snipperdag opnemen waarbij het dan wel de vraag is of de trainer kiest voor Emanuelson of Van der Meer op de backpositie. Die keuze zal misschien ook afhangen van de vraag of een Labyad of Ayoub een wedstrijdje mogen overslaan.

Maar gezien de goede competitiestart zal Ten Hag toch ook niet teveel overhoop willen gooien. Het is toch ook wel leuk om de interland-break in te gaan als (mede)koploper. Opvallend is dat de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht, morgen onder leiding van scheidsrechter Manschot, vaker in een gelijkspel is geëindigd dan in een overwinning voor één van beide ploegen. Het werd maar liefst 19x een gelijkspel, terwijl Groningen 10x won en FC Utrecht de punten 8x mee terugnam naar de Domstad.

Kali, Joosten, David, Strieder en Makienok zullen wegens blessures zeker ontbreken. Daar staat wel een vol uitvak tegenover. Meer dan 500 supporters zullen de ploeg steunen in hun jacht naar drie winstpartijen op rij in seizoen 17-18 en wie weet ook de derde clean sheet van dit eredivisieseizoen.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Klaiber – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Van der Streek – Ayoub – Labyad – Emanuelson

Dessers - Bahebeck

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing