FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #feutr

15-04-2017

0 reacties


Zondagmiddag om 14:30 uur neemt FC Utrecht het in Rotterdam op tegen koploper Feyenoord. Een duel waarbij het uitvak volledig is uitverkocht. Kan de ploeg van Erik ten Hag de 1.200 supporters ook een reden tot juichen geven?

Makkelijk is die opgave niet uitgaande van de historische statistieken. Ook heeft Feyenoord dit seizoen na een tegenvallend resultaat buitenshuis in de eigen Kuip altijd keihard geantwoord. Zo werd degradatiekandidaat Go Ahead Eagles daags na de Rotterdamse nederlaag in Amsterdam met 8-0 naar huis gestuurd.

Trainer Erik ten Hag zit daarentegen wel in een luxe positie. De blessurelijst is beperkt tot Robin van der Meer, Patrick Joosten en Rico Strieder. Daardoor zaten tegen FC Twente onder meer Robbin Ruiter, Andreas Ludwig, Jeff Hardeveld, Edson Braafheid, Richairo Zivkovic en latere man of the match Nacer Barazite in eerste instantie op de bank. Aan dit rijtje kan in Rotterdam naar verwachting Mark van der Maarel worden toegevoegd, want Giovanni Troupée keert terug van een schorsing. En Troupée heeft zich dit seizoen zodanig ontwikkeld dat hij een vaste waarde in de basis is.

Vrijdag trainde de selectie besloten op Zoudenbalch, en daardoor is er weinig bekend over het te verwachten strijdplan en / of over de verwachte opstelling. FC Utrecht liet tegen FC Twente zien uitstekend met een tegenstander om te kunnen gaan die een sterke middenveldbezetting heeft. Met Tony Vilhena en Karim el Ahmadi heeft Feyenoord de twee absolute motoren van het elftal in die linie. Dit gaat een interessante strijd opleveren met Sofyan Amrabat en Yassin Ayoub.

In de aanloop van dit duel is er veel gezegd en geschreven over de belangen ervan voor de beide clubs. Erik ten Hag was duidelijk: FC Utrecht gaat niet naar Feyenoord met de olympische gedachte als uitgangspunt. Feyenoord zal naar verwachting, uitgezonderd de geblesseerde Rick Karsdorp, in de sterkte opstelling verschijnen. Dat was hier in Utrecht ook zo, en in dat duel stal Feyenoord in minuut 99 een punt middels de 3-3. De equipe van Erik ten Hag zal hiervoor zeker revanche willen. En punten blijven in de trijd om plek 4 meer dan welkom.

De scheidsrechter van dienst is Dennis Higler. FC Utrecht zal vermoedelijk in de volgende opstelling staan als hij voor de aftrap blaast:

Jensen
Troupée -Leeuwin - Janssen - Conboy
Brama
Amrabat - Labyad - Ayoub
Kerk - Haller

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing