FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #fcunac

05-10-2018

3 reacties


FC Utrecht – NAC Breda kan gerust een zespuntenduel worden genoemd. Beide clubs bivakkeren onderaan de ranglijst en hebben tot op dit moment nog slechts één duel gewonnen. NAC kan bij winst in punten gelijk komen met FC Utrecht, en beiden kunnen op een gedeelde 17e plek uitkomen. Wie had dat gedacht voor het begin van dit seizoen?

 

Maar Dick Advocaat gaf in zijn voorbeschouwing aan dat hij het vertrouwen heeft dat het gaat lopen. Hij baseert zich op wat hij tijdens de trainingen ziet. En ook op wat hij tijdens de eerste heft in Groningen zag. Hij merkte daarbij wel op dat het verval in de tweede helft onacceptabel was, en dat hij daarop spelers heeft aangesproken. De vraag is wanneer dit tot maatregelen gaat leiden.

En NAC, met oud-FC Utrechters Mitchell van der Gaag (trainer), Anouar Kali en Gianluca Nijholt, zal naar verwachting vechtvoetbal spelen. Dat is voor hen een noodzaak om te overleven.

 

Linksback Leon Guwara lijkt vanwege een blessure wel aan de kant te staan. Simon Makienok en Rico Strieder zijn er zeker niet bij. Maar vanavond kan Dick Advocaat weer beschikken over Lukas Görtler (terug van een schorsing), Oussama Tannane en Jean-Christophe Bahebeck. Laatstgenoemde kan zijn eerste minuten maken sinds zijn terugkeer. Zijn laatste optreden in de eredivisie was bijna een jaar geleden, en de vraag is daarom wel waar hij op dit moment staat. Ook Simon Gustafson is, ondanks zijn veelbesproken rode kaart, gewoon beschikbaar. Daarmee heeft Advocaat keuzes genoeg, maar de verwachting is dat hij, ondanks eerdere uitspraken, toch 4-4-2 gaat spelen. Met Tannane, Bahebeck, Dessers en Venema achter de hand kan hij ook switchen naar 4-3-3.

 

De aftrap in De Galgenwaard is om 20:00 uur, en het duel staat onder leiding van ‘Team Kuipers’ met Richard Martens als vierde official en Rob Dieperink als VAR. Wij verwachten de volgende opstelling:

 

Jensen

Klaiber – Letschert – Janssen - Van der Maarel

Gavory

Van Overeem – Emanuelson

Gustafson

Kerk – Van de Streek

 

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing